200 Listov Pece Mikrovlnná Papiere, Keramické Vlákna, Papier Rúra Izolácie Taveniny Pece Biely Papier

€21.01 €43.77
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w454313

Keramické vlákna papiera je z kremíka, hliníka, keramické vlákna, zabezpečiť dlhodobý a spoľahlivý výkon, navrhnuté tak, aby odolávali vysokým teplotám a byť použitý raz.Navyše, dostanete 200 listov, každý s priemerom 4,7 palcov, ktoré budú spĺňať vaše potreby.

Keramické pece papier môže účinne distribúciu tepla, zabezpečuje jednotný a rovnomerné vykurovanie hliny, keramiky, skla, fusion, a KUTILOV, remeselníkov, projekty, pomáha k zlepšeniu energetickej efektívnosti a zníženie straty tepla, čím sa účinne využívajú ručne vyrobené doplnky a šperky.

Na mikrovlnná rúra papier použitý pre keramiku, poskytuje vynikajúcu izoláciu materiálu medzi remeselné projektu a rúra, poskytuje vynikajúcu tepelnú izoláciu materiál pre pece, pece a rúry (na pečenie).To nie je len robí svoju prácu atraktívny vzhľad, ale tiež chráni dna rúry, aby sa zabránilo spodnej časti sklenený pohár z lepenie na dno rúry.

Jednoducho miesto, náš mikrovlnnej pece papier medzi pece rám a keramiky alebo skla plechy na ochranu povrchu od priameho kontaktu so zdrojom tepla.Jeho ľahký a flexibilný dizajn umožňuje jednoduchú manipuláciu a tvarovanie.To môže byť ľahko rezať, zložené, alebo tvarované na splnenie vašich konkrétnych potrieb.

Tieto mini vlákno izolácie papiere môžu byť použité na vytvorenie taveniny sklo fusion, DIY šperky, prívesky, korálky, hliny, keramiky, modely, a viac - zabezpečiť, najlepšie pre umelcov, fanúšikov, ako aj pre začiatočníkov

Farba:Biela

Materiál:Keramické vlákno

Veľkosť:12 cm

Obsah Balenia:

200 * Pece Mikrovlnná Papier

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty