Auto Pneumatík, Príslušenstva, Pneumatík Svetelný Ventil Pneumatiky Spp Vozidla Koliesko, Kryt Žiara Svetla Modrá Svetelná Auta Pneumatiky Svetla Zelená

€0.17 €0.34
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w457267

Kategória:

Opísať:

Materiál môže uložiť svetlo, absorbovať zdroj svetla, ak je svetlo, a vyžarujú svetlo, keď je tma! ! !

Funkcie:

* Pneumatiky vretena Ventilu Zahŕňa: Tieto pneumatiky vretena ventilu kryty sú vyrobené z lesklého drahokamu materiálu.Dať vaše auto jedinečný luxusný vzhľad s krásnym oslňujúci lesk.

* Univerzálne Pneumatík Ventil Zahŕňa: Tieto kryty kolies pomôcť udržať pneumatiky inflácie na správnej úrovni pre bicykle, autá, Suv, nákladné automobily a iné motorové vozidlá.

* Pevne nepriepustných tesnenie: Naše pneumatiky ventil je plnená gumový tesniaci krúžok vo vnútri, ktoré tvoria užšie a viac účinné tesnenie, tak to nebude úniku počas dlhé a ťažké jazdy.

* Jednoduchá inštalácia - 4 stonky spp, môže byť ľahko dotiahnuť rukou, žiadne ďalšie nástroje sú potrebné, veľmi jednoduché a pohodlné.

* Spp veľkosť je 16*12mm.Je univerzálne použiteľný na štandardné ventily.

* Zabrániť prach, alebo na snehu v ventil z toho, že je ľahko rozkladá, a zabrániť cudzie predmety z blokuje ventil jadro a spôsobuje pneumatiky úniku a nehodám

Špecifikácia:

*Farba: Svetelný Modrý, Svetelný Zelená

*Materiál: ABS materiálu

*Množstvo: 4pcs

Kompletný stroj zoznamu:

4pcs * Pneumatiky svetelný ventil

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Externé Testovanie Certifikácia ce
Druh Materiálu ABS Materiálu
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty