Akumulátorový Vŕtací Nabíjateľná Elektrický Skrutkovač Domácnosť, Údržba, Opravy viacúčelové Náradie.

€16.38 €32.76
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w457873

Kategória:

Predstavujeme náš malý elektrický skrutkovač, s tekvica rukoväť dizajn pre praktické a pohodlné uchopenie.Stabilný výkon podpora umožňuje výstupný krútiaci moment 1,8 nm, čo je vhodné pre všestranné využitie.Ideálny pre domáce opravy, DIY projekty, alebo vonkajšie použitie.Získajte pohodlné a efektívne výsledky, pokiaľ tento multifunkčný nástroj.

Špecifikácia:

Názov produktu: elektrický skrutkovač

Farba: zelená

Materiál: ABS

Atribút: skrutkovač

Maximálny priemer skrutky: 5mm/0.2 cm

Minimálny krútiaci moment Nm: 0.5

Zvládnuť Typ: Rovné

Čistá hmotnosť: cca 150g

Balenie váha: cca 150 g

Veľkosť produktu: 11*5*3 cm/4.33*1.97*1.18 palcov

Veľkosť balenia: 11*5*3 cm/4.33*1.97*1.18 palcov

*Pripomienka: veľkosť a hmotnosť sú merané ručne, a tam sú nepatrné odchýlky od skutočného

Balenie Zoznam:

Elektrický skrutkovač*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Pohodlné ovládanie: Naše elektrický skrutkovač môže pochváliť praktické tekvica rukoväť dizajn, ktorý zabezpečuje jednoduché použitie v úzkych priestoroch a pre jemné úlohy.Mini tekvica tvar je pohodlné uchopenie a poskytuje flexi-prevádzka.Jeho jedinečný budovať má vynikajúce ovládanie a maximálnou presnosťou.

2.Efektívne Nabíjateľná Výkon: rozlúčiť na časté výmeny batérie s týmto elektrickým skrutkovačom.To sa môže pochváliť 3.6 V, DC napájanie, ktoré je možné pohodlne a rýchlo doplnené na spoľahlivé napájanie podporu.Vychutnajte si pohodlie a účinnosť nabíjateľnou dizajn pre všetky vaše DIY projekty.

3.Presné Ovládanie krútiaci Moment: elektrický skrutkovač má výstupný krútiaci moment 1,8 nm, ktoré môžu poskytnúť dostatočnú silu a presnosť, aby rukoväť malých skrutiek bez poškodenia závitu.To má tiež self-locking funkciu, aby sa zabezpečilo, že skrutka je pevne stanovená.

4.Mnohostrannej Funkcie: Predstavovať rad hlavy skrutiek, tento elektrický skrutkovač umožňuje univerzálne aplikácie pre rôzne skrutku typov, vrátane ploché a cez hlavu, catering na vaše rôznorodé potreby s ľahkosťou.

5.Prenosné a Pohodlné: Tento elektrický skrutkovač je ľahký a prenosný dizajn uľahčuje prenášanie kdekoľvek, takže budete mať vždy riešenie pre naliehavé skrutku problémy.Je ideálny pre domáce opravy, DIY projekty, alebo vonkajšie použitie, a mini veľkosť padne pohodlne do ruky a vreckové.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Druh Elektrický Nástroj Časti
Môžete si to

Príbuzné produkty