Prepravný Vak pre Jackery Prenosné elektrické Stanice Explorer 1000,Vodotesný prepravný Vak pre Jackery Prenosné elektrické Stanice

€21.43 €27.83
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w459209

Kategória:

Odolnosť proti vode Polyester na povrchu, pevná rukoväť a nastaviteľné ramenný popruh.

Odolnosť proti vode: Tento prepravný vak pre Jackery prenosné explorer 1000 elektráreň je vyrobený s vysokou kvalitou a vode odolný polyester na povrchu, ktorá sa vyhnúť bytia mokré pre váš bezstarostný.

Čalúnená: prepravný vak vhodný pre Jackery explorer 1000 power station funkcie s mäkkým polstrovaním okolo, čo umožňuje, aby sa vaše elektráreň preč od akýchkoľvek poškriabaniu, stláčanie a nečistoty.V spodnej časti čalúnenia s PE doska, viac stabilný.

Vhodné pre Vonkajšie: Tento prepravný vak dizajn s silnú rukoväť a je dodávaný s 1 nastaviteľný ramenný popruh, ktorý vám umožní vziať si elektráreň pohodlnejšie outdoorových aktivít pre telefón, notebook, drone, atď.

Vonkajšie Zip Vrecku: prepravný vak pre elektráreň explorer 1000 funkcie s 1 predné vrecko na zips pre vedenie široký výber nabíjací kábel a iných elektronických výrobkov.

Farba:šedá

Materiál:Polyester

Veľkosť:36 x 26 x 28 cm

Obsah Balenia:

1 * Prenosné elektrické stanice puzdro

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ
Môžete si to

Príbuzné produkty