G Svorky Pre Drevospracujúci Ťažkých Oceľových Stanovenie Klip G Svorka Strane skrutková Svorka Pre Drevospracujúci Hrubé A Prenosné DIY Tesárstva

€3.99 €7.98
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w464244

Kategória:

Skúsenosti superior tesárstvo s našimi G typ svorky!S predĺženou a pribrala base, ktoré držia pevne, bez poškodenia objektov.Jednotné textúra umožňuje jednoduchú prácu a hladké kryt.

Špecifikácia:

Meno: G typ tesárstvo svorka

Váha: cca 65g

Rozmery: Pozri tabuľka veľkostí podrobnosti

Materiál: hliník + uhlíkovej ocele

Balenie zoznam:

1 x G typ tesárstvo svorka

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Rozšíril Všestrannosť: S predĺženou a pribrala base, naša G typ tesárstvo svorky sú ideálne pre bežné počítače, rozšírenie rozsahu použitia.Svorka materiálov rôznych veľkostí od 10-57mm, takže je ideálny pre rôzne projekty.

2.Univerzálne a Pohodlné: Ich užívateľsky príjemný dizajn z nich robí bežne používaných v drevospracujúcom projekty veľkých aj malých.Tieto svorky sú postavené držať pevne a ľahko upraviť, čo vám umožní pracovať efektívne.Sú aj kompaktné a prenosné, takže ich spoľahlivý nástroj pre všetky drevoobrábacie práce.

3.Efektívne Upínanie: ploché a hladké čeľuste G typ tesárstvo svorky chrániť obrobku vystúpenie bez toho, aby došlo k akémukoľvek poškodeniu počas rovnomerne distribuujú sily.Mäkké podložky zabezpečiť non-slip grip, zlepšenie efektivity práce.

4.Odolný Materiál: Vyrobené z hliníka a uhlíková oceľ materiál, tieto G typ tesárstvo svorky sú ťažké a nerozbitný.Sú odolné a opotrebovaniu, zabezpečiť dlhotrvajúci výkon.

5.Viacnásobné Použitie: Tieto svorky vám pomôžu vyriešiť vaše obrobku v mieste a voľné ruky pre rezanie, vŕtanie alebo iné úlohy.Pracujú aj s drevom z rôznych hrúbkach a tvaroch, a sú vhodné pre stolárstvo, nábytok tvorby, a mnoho DIY projekty.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Číslo Modelu G Typ Tesárstvo Svorky
Použitie Domov urob si sám
Pôvod Kontinentálna Čína
Druh Nástroj Ruka Časti
Môžete si to

Príbuzné produkty