Trávnik Aerator Topánky Na Tráve Omladiť Váš Trávnik S 1.65" Krátke Hrotmi Pôdy Kondicionér A Aerator Pre Záhrada, Terasa, Trávnik

€16.97 €33.93
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w465385

Kategória:

Odrážky:

1. Zdravý trávnik: nosením týchto trávnik aerator topánky, môžete chrániť rastliny a váš trávnik od lisovania.Ako ste chodili, topánky uvoľnite pôdy a umožňujú vody a vzduchu preniknúť hlbšie.To zlepšuje zdravie a rast vášho tráva a kvety.

2. Trvanlivé a pohodlné: Tieto topánky majú hliníkovej zliatiny dno, ktorá vydrží dlhodobé používanie a odolať corrosions.Tiež sú pohodlné na nosenie, s nastaviteľnými popruhmi a cushioned stielkou.Sú silné a robustné, čo prevzdušňovanie trávnika jednoduché a účinné.

3. Pohodlné starostlivosť o trávnik : S týmito trávnik aerator topánky, môžete ľahko prevzdušňovanie váš trávnik chodia okolo.Topánky majú 4.2 cm/1.65 inch nails, že nikdy ohýbať a preniknúť do pôdy hlboko.Sú prenosné a praktické pre akýkoľvek trávnik veľkosti a typu.

4. Jednoduché Použitie: Tieto trávnik aerator topánky sa ľahko inštalujú, ľahko demontovať, a ľahko ovládateľný.Prichádzajú s kľúča v cene pre vaše pohodlie.

5. Široké použitie: Tieto trávnik aerator topánky môžu byť široko používaný pre prevzdušňovanie váš trávnik, na záhrade, terase alebo na dvore, umožňujúce vody, vzduchu a živín, aby preniknúť do pôdy a zlepšenie jeho zdravia.

Popis:

Trávnik Aerator Topánky s Hliníkovej Zliatiny Dno a 4.2 cm Nechty - Jednoduché Použitie a Efektívne pre Prevzdušňovanie

Chcete zvýšiť váš trávnik zdravie a jej odvodnenie?Stačí pridať vodu a nosenie týchto trávnik aerator topánky!Majú odolné hliníkové zliatiny dna a 4.2 cm nechty, ktoré prenikajú zemou ľahko.Môžete ich použiť na akýkoľvek trávnik, na záhrade, alebo vo dvore.Nie sú potrebné žiadne ťažké nástroje alebo stroje.Len chodiť a prevzdušňuje!

Funkcie

1. Názov Produktu: Gardengrass Hrotmi

2. Farba: zelená

3. Topánky: ABS

4. Popruh: polypropylén vlákna

5. Nechty: pozinkovaného železa nechty

Zoznam:

Trávnik Aerator Topánky *1

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Názov Značky PW NÁSTROJE
Číslo Modelu Gardengrass Hrotmi Voľnej Pôdy
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty