2 ks Drôt Krútenie Nástroj Uhlíkovej Ocele Kábel Striptérka a Twister Nástroj Premium Drôt Stripping Konektor Vŕtať Vodiča a Príručky

€8.00 €16.02
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w467938

Kategória:

[Premium Uhlíková Oceľ Materiál] Tento vodič krútenie nástroj je vyrobený z vysoko kvalitnej uhlíkovej ocele, s pozinkovaným povrchom predĺžiť jeho životnosť.Má dobrý výkon a vysokú presnosť.

[Manual a Vrtné Ovládač] kábla striptérka a twister nástroj môže byť skrútený manuálne pomocou dvoch skrutiek alebo používané s elektrickú vŕtačku.Je vhodný pre odizolovanie a krútenie 2 KS, 3KS, 4PCS a 5 KS vodičov.

[Ľahko ovládateľný] Tento nástroj je jednoduchý na používanie, ktorý sa automaticky pásy potiahnuté drôt pred balenie.Dať drôtu do príslušného slotu (môže byť 2-5 drôty), spustite ruky vŕtačku, môže automaticky pásy mimo drôt plášť a automaticky zábal vodičov.

[Anti-Slip Dizajn] rukoväť drôt krútenie nástroj je šesťhranný rukoväť s non-slip dizajn, vhodný pre väčšinu elektrické vŕtačky.Prijíma, anti-slip šesťhranné chuck dizajn, aby sa zabránilo pošmyknutia a uvoľnenie.

[Rýchle Zapojenie] Tento vodič stripping konektor je pohodlné, jednoduché a praktické použitie.Je to rýchle zapojenie, č stripping potrebné.Na šikmého rezania kotúč robí peeling jednoduchšie, umožní vodič puzdro prísť off čisto.

Názov Produktu: Drôt Krútenie Nástroj

Materiál: Karbónová Oceľ

Drôt Krútenie Nástroj Veľkosť: 100×20×10 mm

Skrutka Veľkosť: 55×9×5 mm

Farba: Strieborná

Poznámky:

1.Tam môže byť mierne rozdiely medzi obraz a skutočné farby tovaru.Budeme sa snažiť ukázať vám presne tú farbu.

2.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na ručné meranie.

2×Súčasne Konektor Kábla

4×Skrutky

Kábel Krútenie Nástroj Konektor ,Konektor Pre Kábel Stripping Twister ,Káblová Krútenie Nástroj ,Elektrického Drôtu Rýchly Konektor ,Súčasne Konektor Kábla

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty