Self-Stick Zariadenie Jazdca 24pcs Samolepiace Mover Pre Malé Spotrebiče Ľahko Sa Pohybovať Spotrebič Nástroja na presun Vzduchu Pre Kotly

€4.50 €12.17
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w468477

Kategória:

Jednoduché Jazdcov Zariadenie Vplyvní je skvelé riešenie pre presun ťažkých domácich spotrebičov s ľahkosťou.Jednoducho miesto, stoličky pod spotrebič nohy a posúvajte ich po podlahe.Stolici môže byť otočený nastavte smer a nebude zanechať stopy na vašej podlahe.

Špecifikácia:

Názov Produktu: Kuchynské Spotrebiče Jazdcov

Materiál: PTFE

Veľkosť(cca): 19 mm、0.75 v, 22mm/0.87 v, 25mm/0.98 v

Hmotnosť(cca): jedného 2,5 g

Balenie Zoznam:

24pcs*Kuchynské Spotrebiče Jazdcov

Poznámky:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby meranie odchýlky o 1-3 cm.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Nechajte Stroj Na tlačenie: Tieto jazdcov držať prístroj dna a uľahčujú posuňte ho na podlahu.Tiež zvýšiť zariadenie výšky, aby to ďaleko od vody.

2.Jednoduchý Presun: Tieto kuchynské spotrebiče jazdcov umožňujú pohybovať ťažkými spotrebiče s ľahkosťou.Majú samolepiace späť podložku, ktorá sa nelepí na svoje spotrebiče a nezanecháva žiadne stopy na vašej podlahy.Pretože sú vyrobené z PTFE materiál, oni list bez problémov na všetky povrchy.

3.Presunúť Spotrebiče Bez Zmätkov: Tieto jazdcov umožní vykonávať ťažké domáce spotrebiče bez problémov.Môžete ušetriť počítadlo priestor a zabrániť dosky z poškriabaniu.Týchto jazdcov aj predĺžiť životnosť vášho stroje tým, že bráni poškodeniu.

4.Nákladovo Efektívne: Žiadne nástroje alebo montáž vyžaduje.Stačí umiestniť jazdcov podľa vášho prístroja a glide to hladko, kedykoľvek budete potrebovať.Našich jazdcov sú nákladovo efektívny a robustný, na rozdiel od posuvné tácky, že môže ohnúť alebo crack podľa ťažká váha.

5.Viacnásobné Použitie: Naše kuchynské spotrebiče jazdcov sú ideálnym riešením pre presun ťažké a objemné predmety s minimálnym úsilím.Môžete list počítačové monitory, stoličky, mixéry, tlakové hrnce, hriankovače, kávovary, stoličky, vzduch kotly, a hrnce vo všetkých povrchov s ľahkosťou.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Druh Nástroj Ruka Časti
Môžete si to

Príbuzné produkty