55° Rhombic DCGT11T301-ML Dokončiť Obrátil a Zem Nehrdzavejúcej nudné Karbidu vložky pre Sústruženie a Frézovanie Kompozitné Stroj

€15.58
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w470126

Kategória:

Platby

Popis Produktu 1. 55° Rhombic DCGT11T301-ML Dokončiť Obrátil Zem a Nerezovej nudné Karbidu insertsfor Sústruženie a Frézovanie Kompozitné Stroja. 2. Hrúbka:0.156" , čepeľ dĺžky:0.456", Polomer 0.1,vyrobené z pevnej karbidu s povlakom Tin,dobrá odolnosť proti opotrebeniu; 3.Navrhnuté pre náročné produkty, excircle sústruženie ans dokončiť obrátil ; 4.Volfrámové ocele základného materiálu, kalenie povlak, má ostré hrany, spoľahlivé čip, lámanie a hladké čip evakuácie, 5. ( Ti, Al) N nano povlak,povrch vložky nie je ľahko odlepujú, vysoká tvrdosť, dobrá húževnatosť a malé stresu, poskytuje vynikajúcu oteruvzdornosť;

6. Package : 10pcs karbidu Vložky ( 55° Rhombic DCGT11T301-ML )

Platba uprednostňujeme platbu cez PAYPAL, ktorý je zabezpečenie, spôsob, ako pre nás.Prosím, kupujte výrobky značky, najmä v low-end produktov v Číne sú najmä veľa, veľa lacných produktov nie je možné používať.

Špecializujeme sa na VLOŽIŤ, nie je obchod s potravinami,

Všetky výrobky, ktoré predávame sú známe tým, že na trhu.

Nebudeme podvádzať niektorý z našich zákazníkov.

Ak máte akékoľvek otázky alebo prijímať kvality výrobku problémov sa môžu vrátiť kedykoľvek.Prosím vás ubezpečiť, kúpiť.

Viac produktov sú aktualizovaná, venujte prosím pozornosť na mojom obchode poštovné Položky bude odoslaný do 1-2 pracovných dní po obdržaní vašej platby budú všetky položky testované pozorne, ako to je expedovaný.Sledovacie číslo bude poskytnuté po pošleme vaše položky,môžete sledovať vaše položky sledovacie číslo.Lodné informácie sa ukázali po 2-3 dňoch po položka je expedovaný.Čas dodania závisí od colnej politiky určenia alebo iné faktory,takže to môže trvať dlhšie, niekedy.Kontaktujte nás, ak nechcete prijímať položky v Odhadovaný Čas Doručenia,ktorý vám pomôže skontrolovať zásielku a zabezpečiť dostanete zásielku čo najskôr,Ak pozemok je vrátený alebo stratené ,budeme opätovné zaslanie alebo vrátime vám peniaze.POZNÁMKA: nie Sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane,budeme označte položky s nízkou hodnotou,ale to je najviac, aby ste nás kontaktovali na označenie hodnotu položky pred expedujeme ho.

Podmienky predaja, Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky,vráťte ho do 14 dní na výmenu alebo peniaze späť.O nás Máme vložky,kohútiky,zliatiny vŕtačky,zliatiny frézy ,HSS frézy,HSS vrtáky a tak ďalej ,všetky značky CNC rezacie nástroje predávať za nízke ceny.Tam sú ešte niektoré modely, ktoré nie sú uvedené v našom obchode,v prípade, že potrebujete viac položiek,môžete odoslať správy na nás.Náš obchod je jednotka spoločnosti, vo veľkých zásob, všetky predaný tovar sú originálne ty, Tam sú tiež viac zásob, ktoré máme nie sú uvedené.

Vitajte váš dotaz.Ďakujeme za vašu podporu!

Sme továreň z Karbidu frézovanie fréza,zliatiny,vŕtačku, otočením držiaka nástroja.Ak potrebujete (vo veľkom množstve )z týchto položiek,kontaktujte nás,my vám ponúka najnižšie náklady na dopravu .

Kontaktujte nás

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Názov Značky ZIMICNC
Číslo Modelu DCGT11T301-ML
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty