Pletenie Taška Pre Šijacie Nástroje Kabelka Šitie Plavidlá Stroj Skladovanie Taška Veľká Kapacita Šitia Nástroje Taška Protiprachový Kryt Prípade Príslušenstvo

€8.81 €20.48
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w4855

Pletenie Taška Pre Šijacie Nástroje Kabelka Šitie Plavidlá Stroj Skladovanie Taška Veľká Kapacita Šitia Nástroje Taška Protiprachový Kryt Prípade Príslušenstvo

Odrážky: 1、Univerzálne Vrecká: Jedno predné vrecko na zips a dve bočné vrecká poskytujú dostatok priestoru pre uloženie šitie doplnkov, ako sú ihly, nožnice, nite a cievky.

2、Chrániť Váš Šijací Stroj: Tento protiprachový kryt je najlepšie kop uchovávať vaše cenné šijací stroj.To bude chrániť váš počítač pred prachom, špinou, kvapaliny, a škrabance, alebo náhradu škody.

3、Robustný Protiprachový Kryt: Šijací stroj protiprachový kryt je vyrobený z oderu odolný polyester a Oxford látky, ktoré je odolnejšie ako bežné protiprachový kryt a dobre vyzerá.

4、Jednoduché Uskladnenie Dizajn: protiprachový kryt možno zložiť a skladovať, keď ho nepoužívate a nie sú slučky na strane pre upevnenie a skladovanie, bez toho, aby zaberali príliš veľa miesta.

5、Široko Kompatibilné: štýlový a nepremokavé šijací stroj protiprachový kryt je všeobecne vhodný pre väčšinu štandardných šijacie stroje, vrátane Singer, Brother, Janome, a ďalšie.

Funkcie:

1. 2 veľká-kapacita predné vrecká vám dostatok úložného priestoru a bočné vrecká vám jasné, prístup k vašim essentials.

2. Šijací stroj zahŕňa udrží váš šijací stroj od prachu, nečistôt, kvapalín a škrabancov a poskytujú veľkú ochranu.

3. S odolné a robustné polyesterové tkaniny a Oxford handričkou, aby sa zabezpečilo dlhodobé použitie, šijací stroj protiprachový kryt je proti oderu odolné a vodotesné.

4. Protiprachový kryt možno zložiť a skladovať, keď ho nepoužívate a nie sú slučky na strane pre upevnenie a skladovanie, bez toho, aby zaberali príliš veľa miesta.

5. Kryt je kompatibilný s Singer, Brother, Janome, a väčšina ostatných štandardné šijacie stroje.

Špecifikácia:

Materiál: Polyester (Polyester), Oxford handričkou

Farba: sivá

Veľkosť: cca 46*24*32 CM/18.11*9.44*12.59 palcov

Balenie Zoznam:

1* šijací stroj kryt

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Materiál Polyester
Funkcia Skladom, Eco-Priateľský
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty