Bicykel Oprava Stáť Prenosné Parkovanie Bicyklov Stojan Pre Cykloturistiku, MTB, Road Bike Práce, Stojan, Držiak Nastaviteľný Požičovňa Údržba Stojan

€39.75 €61.16
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w492044

Kategória:

Odrážky:

1.Pohodlné Upevnenie: Tento bike stáť poschodie je vyrobený s rýchle uvoľnenie gombík, že je to jednoducho dať na bicykli on a mať ho v priebehu niekoľkých sekúnd.To môže byť používané v domácnostiach, garážach, penzióny, apartmány a viac a trvá až žiadny priestor.

2.Slúžia na Dlhú Dobu: Bez ohľadu na to, aký druh bicykli vlastníte, náš cyklus bike stáť môžu podporovať bezpečne.Je vyrobená z high-pevnosť železa materiálu, ktorý je odolný a je opakovane použiteľný.

3.Uhol pre Nastavenie: multi-dimenzionální uhlov, že parkovanie bicyklov rack je možné nastaviť tak, aby bola jednoduchá údržba, park a čisté bicykle a zároveň náročné menej času a energie.

4.Chrániť Kolo: Náš cyklus bike stáť poschodí je zabalený v ABS mäkkej gumy, ktorá zabraňuje poškriabaniu či poškodeniu vášho auta a na bicykel rám a pneumatiky.

5.Č Posuvné alebo Toppling: Tento bike stáť má pribrala gumové vrstvy na hornej a spodnej časti.Zvyšujú trenie a stabilita bicykla na každý druh podlahy.Na bicykli nebude list alebo klesať s týmto stojanom.

Tento bicykel opraviť stojan je vyrobený z vysoko odolných železa materiály, ktoré môžu bezpečne a stably držte na bicykli.To môže byť upravená tak, aby všetky uhol, ktorý šetrí čas a energiu.ABS mäkkej gumy zábaly svorkou na ochranu rám bicykla pred poškriabaním a aby sa zabránilo posuvné alebo toppling.Tento bicykel opraviť stojan je ideálny pre garáže a dielne, pretože je jednoduchý na montáž a zložiť.

Špecifikácia:

Meno: Bike Oprava Stáť

Materiál: železo

Veľkosť: cca 68*41*25cm/26.8*16.1*9.8 v

Pouţiť: horský bicykel, cestný bicykel

Použitie scenár: parkovisko/autoservis/umývanie auta

Balenie Zoznam:

Bicykel Opraviť Stojan*1

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Názov Modelu Bicykel Oprava Stáť
Položka Druh Stojany
Druh Materiálu žehlička
Položka Šírka 41cm
Pôvod Kontinentálna Čína
Položka Výška 25cm
Položka Hmotnosť 1960g
Materiál žehlička
Veľkosť 68*41*25cm
Položka Dĺžka 68cm
Môžete si to

Príbuzné produkty