2Piece Kuchynský Drez Mozgov Nečistôt, Umývadlo Zátka Kuchyňa Mozgov nerezová oceľ Nerezová Oceľ

€15.28 €20.38
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w4974

Kategória:

2Piece Kuchynský Drez Mozgov Nečistôt, Umývadlo Zátka Kuchyňa Mozgov nerezová oceľ Nerezová Oceľ [3-v-1 Nerezový Drez Pomocné Súčasti]Premeniť váš kuchynský drez do 3-v-1 powerhouse s našimi nerezový drez pomocných častí - sitko, zátkou a zápach filter v jednom!

[Vysoká Kvalita Materiálu]Nerezový drez pomocné časti sú nielen praktické, ale aj trvalé.Vyrobené z vysoko kvalitnej 304 nerezovej ocele, sú odolné voči oderu a roztrhnutiu, poškriabaniu a vysokým teplotám, zabezpečuje dlhú životnosť.

[Zlepšiť kuchyňa účinnosť]S nerez drez pomocné časti, nie je potrebné pre samostatné filtre, sviečky a zápach filtre.Jeho 3-v-1 dizajn zjednodušuje vaše práci v kuchyni a zároveň zabezpečiť vysokú výkonnosť.

[Ľahko ovládateľný] nestrácajte čas a peniaze na nákup viac nástroje, ktoré neporiadok vašej kuchyne.Umožňuje prepínanie medzi filtre a zástrčky s jednoduchým jedným kliknutím, aby vaša kuchyňa úlohy jednoduchšie než kedykoľvek predtým.

[Ľahko Filtrácie] Filter a zástrčka sa hodí do väčšiny štandardných veľkosť kuchynského drezu kanalizácie s dobre utesnené gumovým tesnením, kuchyni kôš s filtrom plug zahŕňa mozgov dobre, pričom voda v dreze.Efektívne zhromažďuje zvyškov potravín, odpady a nečistoty a zároveň zabezpečiť rýchle odvodnenie.Zabraňuje upchatiu potrubia na zdroj.

Farba:Ako Je Znázornené

Materiál:Nehrdzavejúca oceľ

Obsah Balenia:

2 x 3-v-1 Nerezový Drez Pomoci

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty