Elektrický Impulz Krku Masér Stavec Krčnej Zdravie, Relax Úľavu Terapia, Starostlivosť Nástroj Impulz Masáž Magnetické Úľavu Od Bolesti

€2.74 €4.91
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w501200

Kategória:

Opíšte

farba: sivá

Batéria nie je súčasťou balenia

Funkcie

Zvyšovanie sebe comfortPerfectly uchytenie krku krivky, praktické poskytujú okamžitý jemná starostlivosť so širším pokrytím.

EMS/DESIATKY TherapyProvide micro-aktuálny pulz masáž, stimulujú krvný obeh, zvýšenie svalovej výkonnosti, účinne pomôcť zmierniť bolesť a únavu v rôznych častí tela, zatiaľ čo radosť masáž krku.

Konštantná teplota], podporovať krvný obeh, zmierňujú unavené svaly, a úplne zmierniť bolestivosť.

[Jednoduchú obsluhu] môžete ľahko zapnúť/vypnúť napájanie, nastavenie intenzity, vyberte režim a užiť si teplo komprimovať stlačením tlačidla z na ovládacom paneli, rýchly prístup na custom fit, jednoduché a užívateľsky priateľské.

Prispôsobený Masáž Fit, ľahko upraviť podľa vašich potrieb prostredníctvom priameho riadenia tlačidlo.

Rozšírené SafetyAutomatic vypnutie funkcie automatické vypnutie po 15 minútach prevádzky, úspora energie a bezpečnosť.

Whisper Ticho: tichý dizajn môže efektívne znížiť pracovné hluku, čo vám umožní plne ponoriť do radosti bez rušivých ostatných.

Široký ApplicationLightweight a prenosný dizajn umožňuje, aby sa to s vami doma, v kancelárii, alebo aj na cestovanie, na relaxačnú masáž radosti a denne krku starostlivosti kedykoľvek a kdekoľvek.

Komentár:

1. Ručné meranie tolerancie je 2-5g.Prosím, nevadí, že vaše suplovanie.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.ďakujem vám veľmi pekne!

3. SKU farba je farba obalu výrobku

Package Zahrnuté:

1 * Krčka Maternice Masér

Ďakujeme za vašu podporu!Vitajte kúpiť od nás!Môžete skontaktovať s nami a získajte viac podrobností tovaru .Vitajte na návšteve.Dúfam, že sa vám pekný deň!

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Názov Značky UOYOTT
Materiál ABS
Položka Druh Masáže & Relax
Aplikácia KRK
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty