Motocykel Kryt Sedadla Prachotesný Rainproof Opaľovací Krém Univerzálne Motocyklové Skúter Vankúš, Chránič Sedadla Kryt Dropshipping

€9.25 €18.51
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w501327

Kategória:

Motocykel Kryt Sedadla Vodotesný, Prachu UV Protector Motorka Motocykel, Skúter Sedáku Chránič Motocyklové Príslušenstvo

Funkcie:

1. Vysoko kvalitné Materiály: povrch polyméru TPU film, s vysokou pevnosťou ťažnosť, silné tvarovanie výkon a dobré nepremokavé výkon, aby voda tečie hladko a bez presakovaniu vody, môžete sa už starať o daždi a snehu, počasie.Wipe na rýchle suché a čisté.Sídlo kryt je opotrebovaniu a non-sklzu, môžu byť použité priamo nahradiť staré poškodené sedáku, aby vankúš vzhľad nového.

2. Použitie na Oboch Stranách: Vyrobené z vnútorného spandex pletené textílie a jednotnú štruktúru, sedadlo, kryt je pohodlné a jemná na dotyk, nie je ľahké crack, sunblock a č peeling.To môže byť použitý na oboch stranách pre dlhšiu životnosť.

3. Silný Pružnosť, obal: Vyrobené z TPU a pletené elastické tkaniny zmesové tkaniny, vankúš má pružnosť na všetkých stranách a dobrý balenie.To sa hodí pôvodného auta vankúš, jednoduchá inštalácia, vhodná pre rôzne vankúše, a má široký rozsah použitia.

4. Jednoduché Použitie: Na okraji prijíma sandwich čisté látky a šnúrkou dizajn, plus háčika a , ktorý sprísňuje sedadla bez vplyvu na uzavretie sedadla a môže účinne zabrániť vietor a prach zo vstupu, ľahko prístup.

5. Multi-funkčné Využitie: zadarmo super-fiber absorpčné uterák taška je pohodlnejšie obchodu.To môže byť použité na čistenie poťahu.

Špecifikácie:

Názov: Motocykel Vankúš

Farba: čierna

Použiteľné na modely: 99% motocykle, autá na elektrický pohon, kolobežky

Veľkosti: M, L, XL

Balenie Zoznam:

1 * Motocykel Vankúš

1 * Uterák Handričkou Skladovanie Taška

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty