2023 Hot grafická Karta RTX 3070 8G GDDR6 256bit GPU PCI Express 4.0 x16 RTX3070 8 GB Grafická Karta Herné PC Desktop Karty

€416.34 €832.69
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w5019

Značky: horúce grafická karta

Kategória:

Upozornenie: Toto je použiť grafickú kartu, video karta bude mať trochu prachu, goldfinger bude mať malý škrabanec, tepelnej trubice bude trochu deformované alebo prašnom prostredí, je to normálne.Nebude mať vplyv na použitie.Ak máte veľmi prísne požiadavky na vzhľad, prosím, nenechajte si ju kúpiť, ďakujem!

Tipy:

Táto grafická karta je použitá grafická karta.Budeme vykonávať prísne test na grafickú kartu.Po absolvovaní 8 prísne testy a viac ako 48 hodín stroj na testovanie sme sa budú prísne kontrolovať každý test.To je celkom normálne, že vzhľad grafická karta môže mierne škrabance alebo použité známky.

1.Vzhľadom na rozdiel medzi výrobných šarží a výrobných šarží, môže byť mierne rozdiely vo vzhľade a rozhranie, ale oni nie sú ovplyvnené hlavných kľúčových funkcií.Skontrolujte, aký produkt získal.

2.Rozhranie grafickej karty bude trochu odlišná v dôsledku rôznych výrobných šarží výrobcu.Skontrolujte, aký produkt získal.

3.Prosím, majte na pamäti, že po našom tovaru sú poslala, tam bude žiadne náhrady, ak nie je kvalita problém do troch mesiacov, môžeme vymeniť tovar! ! !

4. To je navrhol, že budete nahrávať video pri otvorení obalu.Ak je nejaký problém s grafickou kartou, môžete poslať nahratého videa na nás, a my vám pomôžeme vyriešiť problém

5. Naše grafické karty má záruka a záručné doby, grafická karta akýkoľvek problém, kontaktujte nás ak chcete vyriešiť tento problém, nebojte sa, aby nám negatívne hodnotenie, kontaktujte nás prvýkrát, my vám pomôžeme vyriešiť akýkoľvek problém

6. Náš obchod má veľký počet RTX20 série a RTX30 séria grafických kariet, ak je tento odkaz nemá modelu budete potrebovať, môžete kontaktovať našich zákazníkov a poskytnúť model potrebujete, dáme vám zvýhodnené ceny.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pamäť Rozhranie 256-Bit.
Číslo Modelu RTX3070
Video Pamäti. 8GB
Overclocked no
RGB no
Výstup Typ Rozhrania DVI-I
Konektor Napájania 8pin
GPU Model Geforce RTX3070
Chladič Typ Dvojitý ventilátor
Názov Značky ENVINDA
Typ Rozhrania PCI Express 4.0 x 16
Pôvod Kontinentálna Čína
Chipset Výrobca nVIDIA
Video Pamäte Typ Pamäte GDDR6
Môžete si to

Príbuzné produkty