RV Sprchový Kút Bar RV Vaňa Príslušenstvo Skladovanie Rod Rohu Police Bar Pre Toaletná Skladovanie Nehrdzavejúcej Ocele Rod Double Layer

€1.80 €2.25
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w5065

Naše Sprchový Kút Skladovanie Bar je ideálny pre bezpečné použitie vo vašej kúpeľni.Nie je to jednoduché, aby sa zdeformovať alebo poškodiť, zabezpečiť dlhodobú životnosť pre všetky vaše sprcha položky.S rôznou dĺžkou a plot hustota voľby, môžete potrebám vašej jedinečný priestor.Plus, je to jednoduchá inštalácia – nie je potrebná žiadna komplikovaná montáž.

Špecifikácia:

Názov produktu: RV Rohu Bar

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ

Farba: Strieborná

Štýly: pol-pass stĺpec/full-pass stĺpec/1 meter pripojenie priečky (voliteľné)

Ktoré sa vzťahujú na: RV/Trailer/RV/Home, atď.

Balenie Zoznam:

1* Camper Rohu Bar

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jednoznačne Najlepšie: RV Sprchový Kút Bar má skosený roh stĺpec dizajn, ktorý zaisťuje bezpečné používanie a zabraňuje poškrabaniu položky alebo rezanie vašich rukách.Každý stĺpec má chamfer, že dodáva eleganciu a štýl do sprchovacím kútom.

2.Vysoko Kvalitné Materiály: Vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, RV sprchový kút panel sa môže pochváliť robustná a odolná konštrukcia.Je odolné voči oderu, korózii a erózii, poskytuje dlhodobé a spoľahlivé okrem sprchou.

3.Všeobecne Platné: Vyhnite sa položky z pádu alebo prevalcoval v RVs, kuchyne, kúpeľne a viac s našou RV sprchový kút bar.Je ideálny pre rôzne potreby a príležitosti, ktoré umožňujú udržať váš priestor, organizovaný a uprataný.

4.Rôzne Možnosti: Vytvoriť svoj vlastný RV kuchynské skrinky plot výberom vhodnej dĺžky a plot hustota s našimi RV Sprchový Kút Bar.Tento všestranný bar je k dispozícii v mnohých štýlov, dáva vám slobodu dizajn podľa vašich predstáv.

5.Rýchla Inštalácia: Dokončenie inštalácie z našich RV sprchový kút bar v niekoľkých jednoduchých krokoch s žiadna požiadavka pre profesionálnych nástrojov.To vám ušetrí veľa času a úsilia.Je to tiež ľahko odstrániť a vyčistiť, aby vaša RV sprcha jednoduchšie a pohodlnejšie ako kedykoľvek predtým.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Položka Šírka 3cm
Položka Hmotnosť 50g
Položka Dĺžka 6cm
Druh Materiálu Z Nehrdzavejúcej Ocele
Položka Výška 3cm
Môžete si to

Príbuzné produkty