300Pcs 100 Mikrometrov Farba Kužeľa Farby Lapače S 6 Ks Silikónových Lievik, 100 Μm Filter Farby S Jemným Nylon

€43.76
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w5363

300Pcs 100 Mikrometrov Farba Kužeľa Farby Lapače S 6 Ks Silikónových Lievik, 100 Μm Filter Farby S Jemným Nylon

[ 100 Mikrometrov Nečistôt Laku so Silikónom Lievik]: Pridať perfektný Silikónový Lievik,riešenie týchto problémov:spodnej trhal sa,farby nečistôt, drop,oka prestávku,Zabudnite na tieto, Farby Nečistôt vyriešiť všetky problémy.

[Praktické]: Použitie 300 Pack Farba Nečistôt - Jednorazové 100 Μm, Jemný Nylon Mesh-Farby, Automobilový priemysel, a Ďalšie pre všetky vaše filtrovanie potreby.Striekacia pištoľ filter odstrániť z nerozpustenej pigmenty a nečistoty znova.

[100 Mikrometrov Farba Nečistôt]: Otvorenie priemer: 19 cm / 7.5 palcový.Materiál: Papier A Nylon.Dno vyrobené z poistného odolné nepúšťa vlákna bez nylon mesh.Jednoduché filter nečistôt.

[Univerzálny Farba Nečistôt]: Udržuje lak čistú a zabraňuje upchávaniu pre použitie v postrekovač odstránením nežiaducich prachu, častíc, farby clumps, zeminy a iných nečistôt v nových alebo starých latex alebo na báze oleja, farby a produktov, Pre všetky typy farieb, lakov, živíc a škvrny; Dokonca použiť na kmeň automobilov, nemrznúca, olej, voľné listový čaj a viac

Farba:Modrá+biela

Materiál:Silica gel

Obsah Balenia:

300 x Farba Kužele

6 x Silikónové Lievik

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty