Magnety Stránke Značky Klip Magnetické Záložky Klip Značky Portable Magnetickú Záložku Stránky Klip Pre Domáce Kancelárie A Študentov

€3.97 €7.95
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w57806

Kategória:

Chrániť vaše vzácne knihy s robustný a štýlový kožený Knihy Značku Klip!Nikdy nestrácajte označiť, alebo si to sklzu s týmto praktickým nástrojom.Vyjadriť svoju starostlivosť a požehnanie pre blízkych s jedinečným dotyk.Musí mať pre každú knihu milenca!

Špecifikácia:

Materiál: Koža

Hmotnosť: 20 g

Veľkosť produktu: (cca.)10*3 cm/3.94*1.18 palcov

Balenie Zoznam:

1* Magnetické Záložky

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jednoduché Použitie: Užite si bez námahy stránke označenie s našimi magnetické záložky, ktoré ľahko pripojiť a odpojiť od akejkoľvek stránky.Pridať jedinečný nádych vašej knihy a zlepšiť váš zážitok z čítania s ľahkosťou.

2.Slúžia na Dlhú Dobu: Koža je opakovane použiteľný materiál s bohatou textúrou a vintage štýl, ktorý sa používa na výrobu týchto záložiek.Môže trvať veľmi dlhý čas ísť s čítanie a nie sú len nádherné, ale tiež silné.

3.Pohodlné Magnetickým Uzáverom: Naše Magnetické Záložky ponúkajú ľahký-k-používať a účinný magnetický uzáver, ktorý udržuje vašu stránku, bezpečné a zabraňuje pošmyknutia alebo získanie stratených.S jeho bezproblémové dizajn, môžete si čítať kedykoľvek a bez akéhokoľvek prerušenia.

4.Atraktívne Ocenenia: nie sú len praktickým nástrojom, označiť vaše stránky, ale aj dekorácie, ktorý pridáva vzduch elegancia a sofistikovanosť na svoje knihy.Tieto pekné dekorácie sú jednoduché na používanie a odstránenie, a oni sa nepoškodia vaše knihy.

5.Multi Aplikácie: Tieto magnetické záložky môžu byť použité ako svoje vlastné odmenu, alebo zbierky, alebo ako veľký dar pre vášnivým čitateľom a kniha milenci na narodeniny, sviatok, výročie, alebo iné špeciálne deň.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty