1PC E27 Led Lampa Led Žiarovka 28W Led Žiarovky AC 85-265V Skladacia Ventilátor Čepeľ Osvetlenie Osvetlenie Pre Obývacia Izba, Garáž Svetlo

€5.17 €7.49
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w58666

Jasné Biele Svetlo: S 3800lm Led čipy, 28W moc, 6500-7000K denné svetlo, takže je jasnejšia ako bežné svetlá alebo žiarovky.Svetlo prichádza z centra, ako aj 4 pedále.Jednu žiarovku môžete nahradiť tento efektné svetlo mašinka a je to naozaj rozžiarila do miestnosti.

Nastaviteľné Panely: LED garážové svetlo je riešené štyri nastaviteľné LED krídla, ktoré je možné sklopiť až na 90 stupňov, a tam je kruhový smerom nadol, smerom k svetlu, rovnako ako sa vám páči.Sú schopné ohýbať ruky banky povodňovej tmavšie oblasti izba s svetlo je veľmi užitočné, priniesť obrovské množstvo svetla.

Jednoduchá Inštalácia: LED garážové stropné svietidlo je jednoduchá inštalácia, stačí naskrutkovať do svetla pätica (bežný, normálny Američan svetla pätica) a bolo to tak jasné.Aj to prichádza s príponou, ktorá vám umožňuje kvapka svetla pár centimetrov dole zo zásuvky.

Široké Uplatnenie: je To perfektné osvetlenie garáže.Fantastický svetelný zdroj pre osvetlenie tmavých pivnica a práčovňa.Ak potrebujete nastaviť provizórne jednotky vo vašom dvore, je to svetlo, ktoré chcete použiť.Povodne vaše podkrovie ako otvorenie strechy.Viac tlmené svetlo.

Vysoká Kvalita a Dlhá Životnosť: LED žiarovka je vybavený difúzne PC tienidlo, ktorý vydáva jemné svetlo.Stabilný a odolný výkon.Viac ako 40.000 hodín dlhú životnosť, 80% úspora energie.

Výkon: 28W

Žiarovka: E27 Standard base Medium

AC: 85-265V

Nastaviteľná veľkosť: 0-90° Uhol

veľkosť:Zložené 65x93mm

Rozšíriť 195x82mm

Materiál:plast

farba:biela

Obsah Balenia:

1 * LED Garážové Svetlo

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Certifikácia ŽIADNE
Môžete si to

Príbuzné produkty