Nové Faux Kožené Stenu Dierovanie Pad Boxerský Úder Cieľ Školenia Vrecia Športové Figuríny Boxovacie Vrece Fighter Bojové Umenia, Fitness

€21.58 €58.33
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w5893

Kategória:

Nové Faux Kožené Stenu Dierovanie Pad Boxerský Úder Cieľ Školenia Vrecia Športové Figuríny Boxovacie Vrece Fighter Bojové Umenia, Fitness

Odrážky: 1.Trvanlivé a pohodlné: S jeho vysoko-kvalitného materiálu, táto stena punč pad môže trvať dlhý čas a poskytne mäkký vankúš pre vaše ruky.Môžete si vychutnať svoju dierovanie školenia bez obáv z poškodenia.

2.Zlepšiť boxerské schopnosti: Táto stena punč pad umožňuje zmeniť punč uhol a výšku ľahko, takže si môžete prispôsobiť svoje boxerské postoj a prax rôznych techník.

3.Nastaviteľné a všestranný: môžete nastaviť výšku a uhol stenu punč pad, aby vyhovovali vašim preferenciám a potrebám.To funguje pre box, MMA, karate a iných bojových umení.

4.Bezpečná inštalácia: S jednoduchým a ľahko-to-install dizajn, táto stena punč pad sa neuvoľnia alebo spadne ľahko.Poskytuje stabilné a pevné povrchy pre vaše dierovanie praxi.

5.Široké použitie: Táto stena punč podložka nie je len pre box nadšencov, ale aj pre každého, kto sa chce baviť a zostať zdravý.Môžete ho použiť na vlak svoju silu, rýchlosť a koordináciu.To sa hodí všetky steny a ponúkajú rôzne cvičenie voľby.

Steny Punč Pad je skvelý spôsob, ako chrániť vaše ruky a zlepšiť svoje boxerské schopnosti.Má tichý dizajn, ktorý nebude rušiť váš susedov, alebo rodina.Je to ľahko opraviť na akúkoľvek stenu pomocou skrutiek a kotiev.Môžete ju použiť pre box, MMA, karate, alebo iné bojové umenia.

Materiál: Oxford handričkou + PU koža

Veľkosť: 30*30*10 CM

Farba: červená, modrá

Funkcie:

1. Mute bez bolí stenu

2. Jednoduchá inštalácia, nastaviteľná výška, celá rodina sa môže použiť

Zoznam:

Punč Stenu Pad *1

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Vek >8 Rokov
Druh HULA HOOP
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty