Plavci Ušné Sviečky Ušné Sviečky Nos Zástrčky Box Package Waterp Odolný Pohodlné Opakovane Profesionálne Plávanie Spona Na Nos Ucho

€0.26 €0.47
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w59011

Tieto ušné sviečky sú nielen pohodlné na nosenie, ale sú určené aj na izolovanie vody a hluku.Plus, tieto sú vybavené odborné úložný box, takže je ľahké vziať so sebou kamkoľvek idete.Ideálne pre rodiny a priateľov, ktorí milujú kúpanie, tieto ušné sviečky nebude ľahko vypadnúť a sú perfektným doplnkom k vašej plávať výstroj zbierky.

Názov výrobku: Box spona na nos zátkové chrániče sluchu

Materiál: silikón pc

Farba: Viacero farieb je k dispozícii

Funkcie: nepremokavé, mäkké nasadenie

Rozmery: Box 6 x 5,5 x 1,8 cm/2.36 x 2.17 x 0.71 v

zoznam:

1 pár zátkové chrániče sluchu

1 spona na nos

1 úložný box

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Bezpečný Silikón: Vyrobený z mäkkého silikónového materiálu, ktorý je jemný k pokožke, užite si nerušený plávanie s manželskou nepremokavé ochranu proti vode zadáte vaše uši a nos.

2.Firma Priložiť: mäkké častice na nose clip povrchy svorky pevne a zvýšiť anti-slip účinok.Žiadne ďalšie starosti voda vnikajúca do vašich uší a nosa počas vašej plávať.

3.Elastické Tvary: Dosiahnuť ideálny komfort s našimi plávanie ušné sviečky, k dispozícii v rôznych veľkostiach a tvaroch, aby sa zmestili vaše jedinečné ucho kanály.Rozlúčiť sa rozptýlenie a nepohodlie.

4.Ľahko sa prenáša: Naše plávanie ušné sviečky prísť s profesionálnym úložný box, takže ich ľahko prepravovať a skladovať.Ochranu proti uchu, zatiaľ čo poškodzuje vaše nádherné kúpanie.

5.Praktický Darček: Určené pre perfektné fit, zatiaľ čo vedenie vody von, tieto veľké Narodeniny a Vianoce, darčeky pre priateľov a rodinu, ktorí majú radi kúpanie.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu Plavci Ušné Sviečky
Môžete si to

Príbuzné produkty