Teleskopická Tyč Flag Učiteľov Na Vyučovanie Stick Multifunkčné Indikátor Turistické Čítanie Živice Materiál Smerovali Rod Cestovné Ukazovateľ

€5.06 €12.05
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w6132

Popis

Ručné indikátor tyč teleskopická design, multi-funkčné prst pól vhodné pre výučbu.Displej pokyn stick je ideálny pre tour lídrov, čítanie pokyn stick je ideálny pre vyučovanie čítania, office prednášok a iných príležitostiach.Na tabule výučby stick pomáha študentom zbaviť rozptýlenie a je vhodné ukázať niečo dôležité pre iných.

Funkcie

-Farba:Červená

-Materiál:Živica

-Veľkosť:21.50X1.50X1.50 cm/8.45X0.59X0.59in

-Dĺžka Rozsah: 0,2 m-1 m/ 7.87 - 39.37 v

-Môžete ovládať veľmi pohodlne, to čítanie indikátor pól nevyžaduje časovo náročné operácie proces, takže je jednoduché a efektívne pre vás na použitie.

-S predĺženou tvar a nádherné remeselné, táto tabuľa indikátor pól z nás, ako krásne a praktické, zaujímavý vzhľad tvar pre vás na použitie šťastne.

-Jedinečné skladacím dizajnom tento multifunkčný ukazovateľ pól je zábava a odolný, takže je to aj zaujímavé a uspokojujúce na použitie.

-Naše Vyučovacie Indikátor Pól môže byť aplikovaný na ideálne vzdelávania alebo odbornej prípravy, priebehu vyučovania, prilákať študentov pozornosť a pomocou širokej škály.

-Môžete zdieľať tento vyučujúceho indikátor pól s priateľmi a rodinou, pretože je to veľmi praktické a budú prekvapení prijať.

1 x Ukazovateľ

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
feature1 ručné ukazovateľ
Feature7 čítanie indikátor stick
feature3 rozšíriteľný indikátor stick
Feature8 tabuľa učebné stick
Feature9 indikátor stick pre vyučovanie
Feature6 učitelia ukazovacie prút
Feature10 vyučovanie stick pre sprievodcov
feature5 multifunkčný ukazovateľ
feature4 turistické výučby stick
Pôvod Kontinentálna Čína
feature2 predstavujeme ukazovacie prút
Môžete si to

Príbuzné produkty