DIY domček pre bábiky Miniatúry Dom Predmety, Ozdoby Pre Domova Stôl Príslušenstvo Roztomilý Dievča, Darček, Dekorácia S LED Poslať Nástroje

€18.68 €31.12
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w6135

Kategória:

Druh Pripomienka:

Všetky materiály, balíky zahrnuté nie sú hotové výrobky a vyžadujú DIY.DIY doba môže trvať cca 6-12 hodín, v závislosti na každého človeka praktické schopnosti.

Kľúčové Vlastnosti:

Popustite uzdu svojej Tvorivosti: Ponorte sa do sveta fantázie a remeselné s týmto DIY Miniatúrne Domu Model.Kus po kuse, montáž a prispôsobiť svoj sen domov, takže je jedinečný odrazom vašej umeleckej vízie.

LED Svetlá a Mini vypínač: Svedectvo vaša tvorba prísť k životu, ako si pridajte LED svetlá pre svoje miniatúrne domu.Naša sada obsahuje mini vypínač pre jednoduché ovládanie, kúpanie váš malý príbytok v teplej a príjemnej svietiť.

6-12 Hodín Zapojiť urob si sám Čas: Ponorte sa do hodín odmeňovania DIY fun.Z výstavbe štruktúry pre pridanie zložité detaily, tento projekt, bude vás baví a zapojený počas celého procesu.

Ideálny Darček pre Dievčatá a Domova: Hľadanie premyslené darček pre špeciálne dievča vo svojom živote?Pozrite sa žiadny ďalší!Naše DIY Miniatúrne Domu Model je potešujúce a nápaditý darček, ktorý zapáli, jej tvorivosť a priniesť radosť do jej srdca.Akonáhle bude dokončený, to je očarujúca okrem akéhokoľvek domova, pridáva nádych kúzlo do akéhokoľvek priestoru.

Krok-za-Krokom Inštrukcie: Strach nie, pre tento DIY kit je dodávaný s jasné, user-friendly pokyny, navádzať cez každý krok procesu montáže.Dokonca aj vtedy, ak ste novým DIY projekty, nájdete si vytvoriť majstrovské dielo s ľahkosťou.

Kvalitné Materiály: Sme hrdí na používanie vysoko kvalitných materiálov pre zabezpečenie trvanlivosti a životnosti vášho ukončené miniatúrne domu.Užite si hotový produkt, ktorý vydrží skúšku čas, stáva drahocenné drahocenná pamiatka pre nadchádzajúce roky.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Používané Dievča Darček/Desktop dekorácie
Materiál Drevo
Osvetlenie LED/Mini vypínač
Urob si sám Čas 6-12 hodín
Veľkosť 14.3cm*8.4cm*2.6cm
Tému VÍLA
Je To Inteligentné Zariadenie no
Pôvod Kontinentálna Čína
Štýl európa, Mini kabíny urob si sám
Môžete si to

Príbuzné produkty