PVC Bazén Skimmer Dvere Klapka Bazén Príslušenstvo Upgrate Skimmer Kryt Bazén Skimmer Veko S Penou Vložiť Hať Dvere Klapka

€4.65 €7.16
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w61530

Odrážky:

1.Účinná Filtrácia: Tento bazén skimmer dvere klapka môže účinne filtrovať nečistoty a odpadky z vášho bazénovej vody, vďaka huba-ako materiál, ktorý špinu a nečistoty.

2.Nosenie, odolný a Silný: Vyrobené z vysoko kvalitného PVC, náš bazén skimmer klapka dvere nosenie, odolný a silný, nie je ľahké zlomiť ani po dlhodobom používaní.

3.Jednoduchá Inštalácia: bazén oddeľovač kryt môžu priamo nahradiť staré a poškodené ty.Žiadne zložité postupy a jednoduché operácie sú povinné.Včasné a náhradné príslušenstvo sa môže predĺžiť životnosť stroja.

4.Pohodlné uskladnenie: skimmer dvere klapka výmena kompaktný dizajn a nízku hmotnosť, môžete ľahko nosiť.Je to ľahký a kompaktný pre jednoduché skladovanie vo vašej toolbox alebo akékoľvek tesný priestor.

5.Široko Používané: skimming hať ozvučnice má širokú škálu aplikácií a môžu byť použité v bazény, spa pavilóny, atď.Špeciálne navrhnutý pre bazény, skontrolujte, veľkosť vašich existujúcich zakrývania.

Popis:

Udržať vaše bazény čistá a jasná s týmto silné a odolné klapka dvere.Pripája sa priamo, takže nepotrebujete žiadne zložité postupy, nainštalujte ho.To tiež nezaberá veľa miesta, takže je ideálny pre akýkoľvek bazén veľkosť a tvar.

Špecifikácia:

Názov: Bazén Skimmer Dvere Klapka

Materiál: PVC

Veľkosť: o 14.5*12.5*1.8 cm/5.71*4.92*0.71 v

Štýl: Ako na obrázku)

Balenie Zoznam:

Bazén Skimmer Dvere, Klapky*1

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktorá je zobrazená na fotografiách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu Bazén Skimmer Dvere Klapka
Môžete si to

Príbuzné produkty