ELEGOO 2ks USB Čistička Vzduchu Nastavte pomocou vstavaného uhlím Kompatibilný S Mars 3 Pro, Saturn 2, Jupiter Živice 3D Tlačiarne

€26.88 €45.19
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w61696

Značky: usb čistička vzduchu nastaviť, 3D Tlačiarne Diely a Príslušenstvo, 3D Tlač a Doplnkovej Výroby

Kategória:

Popis Produktu

【Plug and Play] vyzýva plug-in čistička vzduchu je priamo pripojený cez rozhranie USB na zadnej strane tlačiarne komory, s dlhšou životnosťou a nie viac starať o pohotovostnom režime.

【Efektívnejšie Čistenie:] vyzýva v Porovnaní s mini čistička vzduchu, USB vzduchu, čistička má väčšie telo veľkosti 44x44x169mm pre lepšie a dlhšie trvajúce čistenie efektívnosti.

【Tichá Prevádzka] vyzýva USB vzduchu, čistička má 4500 ot. / min vysokorýchlostné čistenie ventilátor s rýchlejšie prúdenie vzduchu a nižšiu hlučnosť a zostane pokojný a stabilný počas práce.

【Vymeniteľné uhlím] vyzýva vstavaný aktívne uhlie kocka trvá viac ako 1 rok a môže byť nahradený, ktoré je potrebné zakúpiť samostatne. (Prosím, otvorte viečko čistička a odstráňte ochranný papier pred použitím.)

【Široké Uplatnenie] vyzýva Dokonale kompatibilné s ELEGOO Mars 3 Pro, Saturn S, Saturn 8K, Saturn 2 a Jupiter série živice 3D tlačiarne.

Znížiť Zápach Tlač

ELEGOO USB-powered čistička vzduchu so zabudovaným aktívnym uhlíkom je možné účinne absorbovať a filtrovať väčšina živice pachy pred stinky vôňa živice je vetraná von cez chladiace ventilátory.

Plug-and-Play,

Pomocou vzduchu, čistička je bez námahy: jednoducho odstráňte plastový papier od aktivovaného uhlíka blok na vnútornej strane, a zapojte čistička vzduchu do USB, napájací port pod UV kryt.Už sa nebojí pohotovostný čas problémy.

Efektívne a Ticho

Väčšia veľkosť 44x44x169mm, vzduchu, čistička má silné adsorpcie výkon a lepší filtračný účinok, a vysokorýchlostné 4500 ot. / MIN čistenie ventilátor s rýchlejšie vzduchu, vetranie, nižšiu hlučnosť a viac stabilnú prevádzku.

Vymeniteľné Uhlíkovým Filtrom,

Vymeniteľné vstavané uhlím blok môže byť použitý pre viac ako 1 rok a je potrebné zakúpiť samostatne.

(Nemusíte rovnaké aktívne uhlie blok zakúpiť samostatne, môžete dokonca použiť malé bloky aktívne uhlie priamo.)

Pre ELEGOO Živice 3D Tlačiarne

Navrhnutý špeciálne pre ELEGOO živice 3D tlačiarne, dokonale kompatibilná s ELEGOO Mars 3 Pro, Saturn S, Saturn 8K, Saturn 2, a Jupiter série živice 3D tlačiarne.

2 Recenzie

  • img
    Kupujúci
    2023-08-06

    Všetky práva, doručené na čas bezpečné a zdravé. Filter je výborný, vykonáva jeho funkciu.

  • img
    Kupujúci
    2024-01-08

    ToP

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Položka Druh Displej
Číslo Modelu RU-EL-3D-316
Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Značky Elegoo
Môžete si to

Príbuzné produkty