Motocykel Kapotáže Skrutka Kit Farebné Zipsy Matica Klipy Auta 10PCS čelné Sklo Skrutky Blatník Líniové Klipy Opravy Kit Pre Vozík

€1.45 €2.08
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w6469

Kategória:

Zvýšiť svoj motocykel je štýl s týmto odolné kapotáže kit!S univerzálnym adaptácie, je to navrhnuté pre dlhú životnosť a nebude ľahko poškriabať sklo.Plus, je to jednoduchá inštalácia pomocou jednoduchých nástrojov a kroky - Aby váš motocykel ďalšie módne dnes!

Špecifikácia:

Názov: Motocykel Kapotáže Skrutka Auta

Produkt Materiál: Kov+ABS

Hmotnosť výrobku: (cca.)100g

Balenie veľkosť: (cca.)10*10 cm/3.94*3,94"

Balenie Zoznam:

Motocykel Kapotáže Skrutka Kit*10pcs

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Odolné a Spoľahlivé: Tento Motocykel Kapotáže Skrutka Kit má dlhú životnosť a nie je ľahké hrdze alebo deformovať.Je vyrobený z kov+ABS hrany, ktoré môžu byť použité s dôverou.To má tiež stabilný výkon, zabezpečiť plynulú a bezpečnú jazdu.

2.Viaceré Funkčné: Tento motocykel kapotáže skrutka kit je one-z-za-druhu riešenie, ktoré sa hodí pre všetky motocykle s M5 čelné sklo.Kompatibilné s touring a off-road vozidlá, táto súprava funkcie vozíka pre ľahkú prepravu a univerzálne prispôsobenie, ktoré sa nepoškodia kapotáže.Bez námahy udržať vaše čelné sklo a užite si stabilná jazda na diaľnici alebo nečistoty s našimi univerzálne skrutky auta.

3.Podpora Štýl: Premeniť váš motocykel z bežnej mimoriadnej s našimi Motocykel Kapotáže Skrutka Auta.Tento kompletný set obsahuje 10 motocykel skrutky a je k dispozícii v 2 farbách, takže si môžete prispôsobiť svoju jazdu.Dať na bicykli, nový, moderný vzhľad a zase hlavy na ceste.

4.Vysoká Glossiness: leštiacou proces, ktorý zaisťuje presné dimenzovanie, náš Motocykel Kapotáže Skrutka Súprava vyniká ako profesionálnej triedy.Vyrobené z trvanlivých materiálov odolávať poškriabaniu a optimalizovaná pre vysokú glossiness, je ideálny pre upgrade vášho motocykla je vzhľad.

5.Jednoduchá Inštalácia: Premeniť váš motocykel s ľahkosťou pomocou nášho Motocykla Kapotáže Skrutka Auta.S jednoduché nastavenie a ľahko-to-nasledovať pokyny, môžete ľahko pripojiť dekoratívne časti vášho tela, správne nástroje a kroky.Žiadne ďalšie zložité postupy alebo chýbajúce skrutky.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Položka Výška 9cm
Položka Druh Orechy & Skrutky
Názov Modelu motocykel kapotáže skrutka auta
Položka Dĺžka 4cm
Druh Materiálu Kov + ABS
Špeciálne Funkcie Čelné Sklo Skrutky Čelné Sklo Skrutky Matice,
Položka Šírka 9cm
Položka Hmotnosť 100g
Môžete si to

Príbuzné produkty