TV Skrinka Stojan s elektrickej Zásuvky, 55" Namontované Dreva Media Konzoly pomocou Kábla Diery, Moderné Zábavné Centrum Skladovanie f Fil

€68.05 €88.38
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w64954

Kategória:

????Vstavaná nabíjacia Stanica: Je vybavený 4 štandardnej sieťovej zásuvky pre tv alebo iných komponentov.A inovované 4.92 ft napájací kábel je veľmi hustý a má lepšie prúdová zaťažiteľnosť.

????Riešené Starostlivosť: Zamotaný drôty alebo káble sú väčšinou nepríjemné a časovo náročné rozmotať.Tento plávajúce tv stojan má 3 káblový manažment otvory, aby sa zabránilo chaotický káblov a drôtov koncové.

????Pracuje s Rôznymi Typmi Steny: Tento TELEVÍZOR pult je vhodný pre sadrokartón, drevené , omietnuté , pevné (ale NIE PRÁCE s dutinou , sadrokartónové dosky ).A to môže byť namontovaný pekne s tradičnými 16-palcové stud medzery.

????Dostatok Úložného Priestoru: 3-otvoriť predné kocka police môžu byť použité na podržte smerovač, DVD prehrávač, Cd, kábel box herný systém.Na montáž TV kabinet naplno využíva vertikálny priestor, takže priestor viac transparentné a výhodné pre čistenie podlahy.

????Surdy & Odolná Konštrukcia: displej veľkosť je 55"Lx11.42"Wx8.27"H. je vyrobené z eko-šetrné drevotrieskové dosky s woodgrain povlak.Heavy-duty L-držiak police podporu v spodnej časti zvyšuje stabilitu a nosné.Tento TELEVÍZOR konzoly môžete mať až 100 libier.

????Jednoduché, ale Praktické: To -montáž AV stáť nielen vyzerá elegantný, ale to môže tiež aby sa vaše audio alebo video komponentov a essentials v organizovanej spôsobom.Ideálny pre váš obývacia izba,spálňa, zábavné centrum a tak ďalej.

????Jednoduchá Montáž a Inštalácia: S easy-to-nasledovať pokyny a potrebné nástroje na montáž, môžete dokončiť montáž rýchlo.Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek problémy o tento produkt sa pred alebo po nákupe.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Farba Tmavo Šedá
krajina pôvodu Čína
Položka Rozmery Dx Š Xv 55 x 11.4 x 8 palcov
Položka číslo modelu TS0808
ASIN B0B8YGGSWV
Rozmery Produktu 55 x 11.4 x 8 palcov
Dátum Prvej K Dispozícii Novembra 1, 2022
Položka Hmotnosť 28 pounds
Produkt Pokyny O Starostlivosti Utrite Suchou Handričkou, Utrite Vlhkou Handričkou
Pôvod Kontinentálna Čína
Typy Izieb Spálňa, Obývacia Izba
Môžete si to

Príbuzné produkty