Transparentné Veko Maslo Nádobe S Krytom, Vhodný Pre Dosky, Maslo Držiteľov, Vhodný Pre Domáce Kuchynské Dekorácie

€15.30 €21.25
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w6790

[Bezpečnosti materiálov a nízka hmotnosť] maslo držiak je vyrobený z potravín, kvalitné materiály a neobsahuje BPA.Môže byť nesený jednej strane a nebude zničené deti alebo mačky; (s výnimkou nožov)

[Žiadne chaotický dizajn] nie je maslo krúžok na pult, a nohy rozšíriť na spodnej časti krytu, takže žiadne maslo na okraji nebude zpackal ploche; typické maslo jedlo listy maslo krúžky všade, ale naše maslo jedlo môžete udržať vaše počítadlo čisté.

[Ľahko lopatu a čisté] zakrivené rampa pomáha vás a vaše dieťa nabrať maslo ľahko, Stačí, posuňte nôž až k rampe; už naháňa studené maslo kocky okolo zásobníka; top rampy, pôsobí ako škrabka na čistenie nôž a zhromažďuje maslo; lyžicu meranie line vám môže pomôcť lopatka z požadované množstvo masla lepšie.

[Bezpečné a dobré tesnenie] Mnohí z nás chceli chladom naše maslo a potom vložiť do mikrovlnnej rúre, zmäkčiť ju pred použitím.Naše maslo prijímač sa dá ľahko zvládnuť, mikrovlnné rúry a umývačky riadu!Unikátny modul design poskytuje vynikajúce tesniace účinky, ktoré udržuje maslo čerstvé a čisté po dlhú dobu bez absorpciu vône ostatných potravín v chladničke.

[Dobrý darček výber] Ideálna veľkosť masla, doska je veľmi vhodný pre maslo na východnom pobreží a západnom pobreží.Jednoduchý a moderný dizajn je vhodný pre väčšinu rodinných dosky a rôznych príležitostiach, ako sú Vianoce, deň Vďakyvzdania alebo iných nezabudnuteľné dni.

rozmery: 18.5 x 12.2 x 6,7 cm

Materiál: plast

farba: strieborná

Obsah Balenia:

1 x Priehľadný kryt z nerezovej ocele Maslo pan

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty