2ks Led Reflektor Rám Zapustené Stropné Kovanie Hliníkové Kolo Led Svietidlá s MR16 GU10 Pätica Lampa Zariadenie

€0.47 €4.32
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w67983

2ks Led Reflektor Rám Zapustené Stropné Kovanie Hliníkové Kolo Led Svietidlá s MR16 GU10 Pätica Lampa Zariadenie

Dia.50mm MR16/GU10/GU5.3 led reflektor žiarovky/Halogénová Žiarovka Zliatiny Zinku Mráz Biela Č Nastaviteľné v splash-dôkaz montáž vhodné aj pre mokré izby nie je vhodné pre zapustené pre vaňa alebo Duschenbereich.Obytná plocha: predpokladaný (vnútri), v splash-dôkaz montáž vhodné aj pre mokré izby nie je vhodné pre zapustené pre vaňa alebo Duschenbereich.

Spôsob inštalácie:Flush namontované

Chcete pridať niečo, aby sa váš obyčajný reflektory vynikajúce?Tento držiak je ideálny pre vašu inštaláciu.To platí vašej pozornosti pevne, dáva si, že pekné a čisté dokončiť vzhľad.Držiak sa bude konať v mieste jar-načítané videoklipy, ktoré držia konzolu v mieste zo zadnej.Na pasca na myši-ako jar klipy sa samostatne nastaviť na rôzne hrúbky steny.Vlastnosti: Pre malé LED alebo halogénové MR16 GU5.3 GU10 stropné svietidlá; Rez diera v strope a robustné jar naložené krídla, držať to v mieste,pasca na myši-ako jar klipy sa samostatne nastaviť na rôzne hrúbky steny; spôsob Inštalácie:Flush namontované Materiál: High-grade železa materiál Farba: Mráz Biela Rozmer: Priemer zariadenie vonkajšom krúžku: 80mm Priemer diery vyvŕtať: 60-70 mm Hĺbka potrebný priestor, aby sa zmestili zariadenie: 25 mm+ balenie obsahuje: 2 ks montážna konzola s pätice (neobsahuje žiarovku)

Viac Led Downlight Montáž

Doprava

Dôležité balenia hmotnosť a veľkosť.

1. Budeme posielať cez DHL/FEDEX/EMS/UPS Náhodne ak nechcete povedzte nám, ktoré vyjadrujú, čo potrebujete.Prosím, zanechajte nám odkaz, keď zadať objednávku, ak máte špeciálne požiadavky zásielky.

EMS : 7-14 pracovných dní.DHL/UPS/FEDEX/TNT : 5-7 pracovných dní.Hongkong Post/Čína Príspevok : 10-20 pracovných dní.(Parcela pod 2 kg)

2. Pomôžeme vykonať colné odbavenie a kupujúci bude reagovať na všetky colné poplatky na svoje miesto.

Spätná väzba

Naša spokojnosť zákazníka je najviac kľúčových dôležitým faktorom nášho úspechu.Takže, váš názor je pre nás veľmi dôležité.Nechajte nám spätnú väzbu pre nás, akonáhle sa dostanete položky medzitým, to bude tiež informovať nás, že ste dostali váš predmet.Sme tiež bude reagovať tým, že vám pozitívnu spätnú väzbu na rovnaký deň.

Prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi položky.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť akýkoľvek problém.

Záruka a Vrátenie tovaru

Ponúkame 1 ročná záruka pre spotrebiteľov na naše LED svetlá.Ak led svetlá boli rozdelené do dvoch rokov z dôvodu problémov s kvalitou, budeme opravu zadarmo. (S výnimkou položiek poškodený alebo nesprávne po prijatí).

Akceptujeme oprávnený vráti na výmenu, alebo vrátenie peňazí do 10 dní po prijatí tovaru.Položka musí byť v pôvodnom stave s pôvodným obalom.Prepravné náklady nie sú refundovateľné.Všetky náhrady budú vykonané na základe cenovej ponuky cenu len

Prosím E-mail nás raz dodanie je oneskorené alebo položky sú poškodené počas pôrodu.Sme tu na pomoc.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Certifikácia ce, ROHS
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Materiál Telesa Hliník
Výkon Tolerancia 1%
Číslo Modelu YDG-20001365
Položka Druh Bodové svetlo
Otvorte Otvor 60 MM
Priemer 80mm
Pôvod Kontinentálna Čína
Nastaviteľné No
Je Stmievateľné No
Povrchová Úprava Satin Nikel
Povrch NIKEL
Názov Značky JOYINLED
Môžete si to

Príbuzné produkty