Jasné Oka Ceruzky, Puzdro na Zips Transparentné 2 Priestoru Stacionárne make-up Taška Ručné Multi-function Ceruzky, Puzdro Jasné Oka

€7.23 €16.07
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w69551

Kategória:

Organizovanie grafických efektov v štýle s náš Sústavy Oka Pero, Ceruzka Prípad.S dvojitým skladovanie a transparentný dizajn, nájsť to, čo chcete na prvý pohľad.Rukoväť môže byť zavesený na pohodlie a má viacúčelové použitie.Ideálny ako na dovolenku, alebo dar k narodeninám.

Materiál: nylon mesh + polyester

Veľkosť produktu: ako na obrázku)

Zoznam:

Jasné Oka Ceruzky, Puzdro x1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Lepšiu Dostupnosť: S priehľadné oka dizajn, táto ceruzka puzdro umožňuje rýchlo nájsť vaše písacie potreby, šetrí čas a zvyšuje produktivitu.

2.Dostatok Priestoru: S bočnými vreckami na uloženie drobných predmetov a hlavných oddelení schopné udržať 50-80 perá/ceruzky.Meranie 8.86*2.95*3.74 palcov, poskytuje dostatok priestoru pre všetky vaše škole alebo v kancelárii essentials pri zachovaní všetko usporiadané.

3.Prenosné Riešenie: Pohodlne dopravy stacionárne s týmto Jasné Oka Ceruzky, Puzdro.Rukoväť umožňuje jednoduché upevnenie na batoh alebo stôl, zatiaľ čo pevné oka materiálu a dve na zips ťahá zabezpečiť plynulé a bezpečné uzavretie.

4.Široko Používané: Uložiť všetky svoje základy v tejto Jasné Oka Ceruzky, Puzdro!Či organizovať cestovanie, kozmetika, doplnky, alebo ako dievčenské peračník, je to perfektný multi-funkčný úložný vak s pohodlné, odolné a prenosné funkcie.

5.Skvelý Darček: Toto jasné oka ceruzky, puzdro je skvelý spôsob, ako zobraziť vašu blízkych starostlivosť.Je to úžasná dovolenka alebo narodeninám pre študentov, spisovateľov, umelcov, mládeže, a priateľov, ktorí chceli usporiadať svoje kancelárske potreby položky.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu Jasné Oka Ceruzky, Puzdro
Môžete si to

Príbuzné produkty