4pcs Farebné Piesku Časovač Odolné 1min 3mins 10mins 30mins Nerozbitného presýpacích hodín Akryl Pieskové Hodiny Časovače Office

€12.88 €21.47
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w7135

Kategória:

Farba:Ružová/Zelená/Modrá/Fialová

Použitie: 1min 3mins 10mins 30mins

Materiál:Akryl

Rozmery produktu:3.78 x 1.97 palec

Špeciálne Funkcie: Nerozbitného Popis Výrobku:

1. Zábavné a Vzdelávacie: Naše Piesku Časovač pre Deti je skvelý nástroj pre výučbu čas manažérske zručnosti v zábavné a pútavé spôsobom.Farebné presýpacích hodín zachytáva pozornosť detí a pomáha im pochopiť pojem času, takže je ideálny nástroj pre vzdelávanie deti.

2. Trvanlivé a Nerozbitný: Vyrobené z vysoko kvalitných akryl, to presýpacích hodín je nezničiteľný a navrhnuté tak, aby vydržali náhodného kvapky alebo nárazmi.Je to bezpečná a spoľahlivá voľba pre deti, zabezpečenie toho, že to bude trvať dlho.

3. Viacerých Časových Možností: Tento piesok časovač funkcie rôznych časových intervaloch, vrátane 1 minútu, 3 minút, 10 minút a 30 minút.Či už potrebujete rýchly pripomienka pre krátke cvičenie, alebo dlhšie trvanie úlohy, tento časovač ponúka viaceré možnosti, aby vyhovovali vašim potrebám.

4. Všestranný a Multi-funkčný: Okrem toho, že užitočný nástroj učenia, tento presýpacích hodín slúži aj ako dekoratívny kus na vašej kancelárie alebo domova.Jeho žiarivé farby a elegantný dizajn, aby bolo atraktívne plochy dekor položku pridať dotyk štýlu vášho priestoru.

5. Prenosné a Ľahké Použitie: vďaka svojej kompaktnej veľkosti a ľahký dizajn, tento piesok časovač je prenosné a vhodné pre použitie kdekoľvek.To sa ľahko zmestí do batohu alebo taške, takže je ideálny pre cestovanie alebo na outdoorové aktivity.Jeho jednoduchosť zaručuje, že je ľahko ovládateľný, aj pre malé deti.

Balenie obsahuje:

1pc 30 Minút Piesku Časovač

1pc 10 Minút Piesku Časovač

1pc 3 Minúty Piesku Časovač

1pc 1 Minútu Piesku Časovač

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Nechajte 1-2 mm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Materiál Akryl
Číslo Modelu Piesok Časovač
Špeciálne Funkcie Nerozbitného
Rozmery Produktu 3.78 x 1.97 palec
Pôvod Kontinentálna Čína
Použitie 1min 3mins 10mins 30mins
Funkcia Domov Plochy Dekor
Môžete si to

Príbuzné produkty