100KS Prázdny Drevené Záložky Remesiel Milovníci S reťazcami A Otvory Pre Milovníkov A Remesiel Pre Milovníkov Školského Úradu Darček

€15.28 €21.82
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w7141

Kategória:

100KS Prázdny Drevené Záložky Remesiel Milovníci S reťazcami A Otvory Pre Milovníkov A Remesiel Pre Milovníkov Školského Úradu Darček obsah balenia: dostanete 100 kusov prázdne drevené pilet známok(12x3cm/4.72x1.18 palcov) s 5 ks Struny.Dostatočné množstvo môže splniť vaše potreby v DIY záložku robiť.

Kvalitný materiál: Tieto prázdne záložky sú vyrobené z poistného dreva, odolná a bez poškodenia tela.Povrch a hrany sú leštené byť veľmi hladký, ktoré je jednoduché, aby kreatívne HOBBY remesiel.

DIY fun: môžete uvoľniť svoju fantáziu a tvorba kresliť alebo písať na tieto prázdne záložky.Potom prejsť farebné string cez otvor.Posledný výsledok by mal priniesť skvelý pocit úspechu.

Prekvapujúce dary: Naše záložky môžu byť podávané ako ideálny darček pre vašu rodinu alebo priateľov.To je zvláštny dar, pretože ste to vy, kto si toto nádherné záložku.Alebo môžete priamo odoslať nedokončené záložky priamo a vás, aby kreatívne HOBBY remesiel.

Široké použitie: Tieto prázdne záložky sú ideálne pre HOBBY art záložky, ozdoby, scrapbooks, menovky na darčeky alebo iné darčekové dekorácie na jeho narodeniny, výročie, promócie, nový rok, Vianoce, atď.

Farba:Drevo farba

Materiál:Drevo

Veľkosť:cca 12 x 3 cm

Obsah Balenia:

100X prázdne DIY umenie záložky

5X Reťazce

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty