Spevnené Predstavenie Šošovky Anti-fog Agent Solid Non Hmlové Sprej Postrekovač Pre Bazén Potápačské Okuliare Okuliare, dioptrické Okuliare

€0.51 €0.73
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w74189

Odrážky:

1. [ Viac Využíva ] Anti Fog Sprej je zrušení nečistoty, usadeniny, a prachu, vytvorenie transparentného microthin povlak na svoje okuliare, aby sa zabránilo ich misting hore, vedenie vaše okuliare, slnečné okuliare, a obrazovky obraz-perfektné čistenie pre prehľadnosť.

2. [ Používateľom jednoduché ] Okuliare Anti Fog Cleaner je pevné anti-fog agent a musí byť skvapalnený s 15mL-20Ml čistená voda, len striekanie na objektív, utreli na zbytočné pena, a sušenie objektív prirodzene, bráni svoju okuliare od získania hmle efektívne.

3. [ Bezpečná Služba ] Anti-fog Objektív Sprej je prevencia hmla build-up z dôvodu tepla, chladu, alebo vysokou vlhkosťou, môže byť rýchlo hydrofóbne tak, že dážď nezostane na sklo, je odolný voči olejom, a dáva vám jasný pohľad.

4. [ Vhodné pre Prijatie ] Okuliarov Šošovky Cleaner je k dispozícii v praktickom 20ml spreji, ktorý môže byť použitý až do 130 krát, dokonalá jazda-pack spoločník, keď ste na cestách, skvelá alternatíva proti fogger, pretože to je veľmi ľahká a vhodná pre malé vrecká.

5. [ Širokú Škálu Aplikácií ] Antifogging Sprej je s širokú škálu aplikácií, bezpečný pre použitie na všetky objektív typy, a to aj tých s anti-reflexná alebo superhydrophobic povrchy, vhodný na okuliare, ochranné okuliare, lov odbory, okuliare, VR headsety a elektronické zariadenia.

Popis:

1. Toto Anti Fog Sprej je pevná anti-fog agent a musí byť skvapalnený s 15mL-20Ml čistená voda (približne sedem desatín fľaše objem) pred použitím.Fľaša anti-fog agent môže byť použitý až do 130 krát.

2. Stačí nastriekať anti-fog agent na objektív, utrite prebytočnej peny, a aby objektív prirodzene suché.Týmto spôsobom, anti-fog agent môže účinne zabrániť, aby okuliare z zahmlievaniu.

Špecifikácie:

Názov: Anti Fog Sprej

Vhodné pre: okuliare na potápanie, lyžovanie, cyklistika a iné príležitosti.

Prihlášky: Môžu byť použité na výrobky s okuliare

Balenie: Balené v priehľadných fľaše

Balenie Zoznam:

1* Anti Fog Sprej

Poznámky:

Prosím, majte na produkt a chladnom mieste, mimo dosahu detí.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Type1 Defogger Ssd (Solid State
Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu Šošovky Anti-fog Agent
Objektív Šírka Anti Fog Sprej
type5 Defogger Potápačské Okuliare
Položka Druh Okuliare
Šošovky Materiál sklo
type4 Antifogging Hmlu Zo Spreja
Objektív Výška Okuliare Proti-zahmlievaniu Agent
type6 Podvodná Okuliare Anti-fog Defog Sprej
TYPE7 Čistič Športové Okuliare
Šport Typ plávať
type3 Potápačská Maska Cleaner
Farba Rámu Biela
Farebné Šošovky Biela
Type2 Defog Anti Fog Agent pre plavecké Okuliare Sklo Objektívu
Môžete si to

Príbuzné produkty