Okno ochrana Osobných údajov Film Reeded Matné Okno Vinyl 3D Dekoratívne Okno Obtlačky Non Lepidlo pre Kúpeľňa Obývacia Izba

€0.47 €4.23
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w7588

Kategória:

O tejto položky

LEPIDLO-FILM ZADARMO - Vyrobené z ekologických materiálov, našich statické držať okno film môže byť ľahko odstránená, re-vo vzdialenosti a znovu použiť.

UV LÚČE PREVENCIA - Dážď sklo okna film môže chrániť vašu rodinu pred škodlivým UV žiarením znížením až 103% UV lúčov, čím sa obmedzuje poškodenie z vyblednutiu sofa alebo drevené podlahy.

REEDED SKLO - SIMULÁCIA- výborný spôsob, ako upgrade normálne sklo do reeded sklo pozrieť na zlomok nákladov.Nielen reeded sklo filmu pridať atraktívny dizajn pre aktualizovaný vzhľad, ale ponúka aj ochrany osobných údajov.

ÚSPORA ENERGIE - Naše okno filmy môžete udržať vaše teplo vo vnútri, v zime a zbaviť problematických miest v blízkosti windows v lete, významné úspory na vaše účty za vykurovanie a/C nákladov.

JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA - To môže byť aplikovaný na hladký, čistý, a non-porézne sklenené povrchy, je ideálny na použitie na sklenené panely dverí, zrkadlové skrine a sprchovacím kútom obrazovky.Môžete DIY tento film ako sklo dekor rezanie do akéhokoľvek tvaru.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Druh Sklo Filmy
Povrchová Úprava Reliéfne, Matné / Leptané, Nepriehľadné, Znečistený, Elektrolyticky pokrývajú, ZRKADLO, 3d, Photochromic
Materiál PET
okno odtieň lepidlo na sklo windows lepidlo okno film
Názov okno ochrana osobných údajov film, vinyl pre strešné okná
podmienky používania Päť až osem rokov.
Veľkosť široká 30 cm 45 cm 60 cm 75 cm 90 cm dlhé 100 cm alebo 200 cm
Názov Značky AFDB
okno vinyl vitráže okien film
Vitráže ochrana osobných údajov film okno nálepky na sklo okna
Pôvod Kontinentálna Čína
Okno Film okno nálepky okno film anti vzhľad
Funkcia Samolepiace, Statické Lipnúť
Môžete si to

Príbuzné produkty