Wall Mount Batéria, Držiak Batérie Organizátor Skladovanie Držiak Pre 10 AA Batérie Odolné Wall Mount Dizajn Dávkovač Držiteľ

€15.18
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w7630

Odrážky:

1. Ľahký Prístup Batérie Organizátor: Tento wall-mount batéria organizátor robí váš život jednoduchší.Je možné uložiť 10 AAA a 10 AA batérie, ktorá vám úložné riešenie, ktoré je aj zábavné a pohodlné.

2. Elegantné a Robustné Organizátor: Tento wall-mount batéria organizátor je aj funkčné a atraktívne.To má žiadne praskanie verziu, ktorá je odolná a ohromujúci verziu, ktorá zvyšuje vaše steny vzhľad.

3. Široko Používané: Tento wall mount batéria organizátor je vhodné na rôzne miesta.Môžete ho použiť vo vašej kuchyni, garáž, doma alebo v skrini.To vám pomôže ukladať a usporiadať svoje batérie efektívne a pohodlne.

4. Priaznivé Darček: Tento wall mount batéria organizátor je fantastický a prospešný darček pre každú príležitosť.Môžete prekvapiť svojich priateľov a rodinu s týmto chytrý a pohodlné produktu na Halloween, deň Vďakyvzdania, Vianoce alebo kolaudačné párty.

5. Vhodné na Inštaláciu: Tento wall mount batéria organizátor má dve možnosti pre vás: skrutiek alebo lepidla.Môžete sa rozhodnúť pre to, ktoré zodpovedá vašim potrebám.V lepidlá držať aj po 2-48 hodín

Popis:

Uchovávajte batérie usporiadané a ľahko nájsť pomocou tejto wall-mount batéria organizátor.To môže mať až 10 AAA a 10 AA batérie, poskytuje úložné riešenie, ktoré je aj zábavné a pohodlné.Tento wall-mount batéria organizátor je nielen praktické, ale aj krásne.Má ohromujúci verzia, ktorá pridáva eleganciu do steny a č-krakovania dizajn, ktorý zaručuje dlhú životnosť.

Vlastnosti:

1. Materiál: ABS

2. Farba: čierna, biela

3. Veľkosť produktu: 14*3,5 cm/5.51*1.37 V

Zoznam Produktov:

Wall Mount Držiak Batérie*1

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Klasifikácia Skladací Stojan
Materiál Plastové
Veľkosť L
Funkcia Skladom
Typ Inštalácie Na Stenu Typ
Číslo Modelu skladovanie držiteľa
Platné Priestor Obývacia Izba
Druh Skladovanie Držiteľov & Stojany
Pôvod Kontinentálna Čína
Použitie Jedlo
Môžete si to

Príbuzné produkty