Sušenie Bielizne Vešiak Sušenie Rack Vešiak S 24 Klipy Na Stenu Zavesiť Sušenie Stojan Pre Vnútorné Obývacej Izby, Spálne, Balkóna A

€6.62 €10.18
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w7692

Efektívne suché vaše malé súčasti odevov, bielizeň, ponožky, a bábiky s Pranie Bielizne Rack.Navrhnuté tak, aby boli vhodné na rôzne povrchy stien, vrátane hladké, keramické obklady, tento modul môže byť využité v každom vnútorný priestor vrátane obývacia izba, spálňa, balkón, alebo okenný parapet a zároveň šetrí priestor.

Špecifikácia:

Názov: Sušenie Bielizne Vešiak

Materiál: ABS

Hmotnosť: 367g

Veľkosť produktu: (cca.)29*7*6.5 cm/11.42*2.76*2.56 palcov

Balenie Zoznam:

1* Sušenie Bielizne Hange

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Viacnásobné Použitie: Žiadne vŕtanie požadované.Zavesiť naše Sušenie bielizne Vešiak na akúkoľvek tyč alebo háčik.S 24 klipy, suché drobnosti ako ponožky, spodná bielizeň, bábiky a ďalšie.Zjednodušte svoj život dnes.

2.Priestorovo úsporný Dizajn: Premeniť váš domov s našimi Sušenie bielizne Vešiak a je vhodná pre hladké povrchy, ako je keramická dlažba, hladké kovu, mramoru alebo sklo.Udržať vaše oblečenie organizované a suché, zatiaľ čo šetrí priestor a bez poškodenia steny.

3.Dobre Robil: Vyrobené z ABS materiálu, tento sušenie bielizne záves je opakovane a silnejšie než ostatné ostatné ramienka.To môže vydržať vysoké teploty a vlhkosť, takže je bezpečnejšie a viac odolné, na dlhodobé používanie.

4.Ľahko Inštalovať: Spojené toto Sušenie bielizne Vešiak je hračka, vďaka jeho ľahký-k-mount dizajn.Lepidlo podklad udržiava váš balkón upratané a pohodlné, a priestorovo úsporné skladacie a rozvíjajúce sušenie dizajn robí sušenie jednoduché a rýchle.

5.Multi Aplikácie: So svojím široko používané dizajn, tento sušenie bielizne záves je ideálny pre vnútorné sušenie vo vašom obývacej izby, spálne, balkón, a parapet.Je to pohodlný, úsporné riešenie pre vaše práčovňa potreby.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Je Rozšíriteľný alebo Nie Áno
Je Skladacia, alebo Nie Áno
Pôvod Kontinentálna Čína
Typ Inštalácie Zavesenie
Môžete si to

Príbuzné produkty