Roztomilý Peračník Roztomilý Zábavné Biscuit Ceruzka, Pero Prípade Študentov Papiernictvo Kreslené Ceruzkou Taška Školy Dodanie Roztomilý Perá, Vrecko Na Mince Taška

€4.45 €8.91
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w77324

Kategória:

Majte svoje perá, ceruzky a malé kancelárske potreby položky organizované s našimi roztomilý peračník!S veľkou kapacitou a rozkošný výrazy, je ideálny pre zber všetky malé veci.Vyrobené z trvanlivé a odolné proti poškriabaniu materiálov, je ideálny pre študentov, učiteľov, priateľov a dámy.Krásny darček na každú príležitosť!

Funkcie:

Materiál: Tkanina

Zoznam:

1 x biscuit peračník

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Multi-funkčné Skladovanie: S veľkou kapacitou, to suchár peračník obsahuje všetky vaše položky, vrátane kancelárske potreby, ceruzky, perá, pastelky, make-up, okuliare, chrániče sluchu, kľúče, mince, a ďalšie.Pobyt organizovaný a pripravený na každú príležitosť.Bezpečne ukladať vaše položky, v škole, v práci, alebo cestovať s ľahkosťou.

2.Roztomilý a Zábava: prežívať radosť, pomocou rozkošný biscuit peračník s 3D video vzhľad a jedinečný cookie dizajn.Jeho vyjadrenie hravé pridať ďalší prvok zábavy.

3.Životnosť Zaručená: S jeho kvality materiálu, robustný zips, a poškriabaniu-odolný dizajn, náš biscuit peračník je postavené na posledný.Nebudete musieť starať o opotrebovanie alebo nečistoty a špinu, držať sa ho, pretože je ľahko čistí, dovnútra a von.

4.Tidy a Sladké: ponúka dostatok priestoru a bezpečné zips uzavretie, ideálny pre organizovanie malých predmetov.Plus, jej rozkošný dizajn pripomínajúci sladké sušienky je istý, aby oživiť svoj deň.

5.Úžasný darček: Zapôsobiť na svojich blízkych s týmto biscuit peračník, ideálny pre priateľov, študentov, dievčatá, dámy a učiteľov, ktorí hodnota oboch roztomilosť a praktickosť.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty