2 ks Solárne Svietidlo Vonkajšie Solárne Svietidlo Pre Vianočné Osvetlenie LED Visí Popraskané Sklo Pre Vonkajšie Záhradné Dekorácie

€36.33 €43.25
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w7750

Kategória:

Popis/Vlastnosti: 1. Zdobiť vaše záhrady, nádvoria, a nádvoria s týmito očarujúce crystal svetlá.Zlepšiť atmosféru vonkajšie akcie a oslavy pre Halloween a Vianoce.Sú nádherné darčekové rozhodnutia.

2. Tieto svetlá prijať top-level IP65 vodotesný hodnotenie, zamerané na prekonanie rôznych poveternostných podmienok a zabezpečiť stabilný výkon v daždivé a zasnežené počasie.

3. Žiadne rozvody požadované, žiadne náklady za elektrickú energiu potrebné.Absorbuje slnečné svetlo počas dňa, automaticky svieti v noci, a môže poskytnúť 10 do 16 hodiny osvetlenie pri plnom nabití.

4. Svedok očarujúce crystal žiara, ktorá určite zanechá hlboký dojem na vašich susedov.Zavesiť na háčiky, drôty, stromy, alebo kdekoľvek sa vám páči vonku dosiahnuť jedinečný svetelný efekt a pridať kúzlo vaše dvere, nádvorie, trávnik, a ďalšie.

5. Pred nabitím, stačí zapnúť spínač a nech sa kúzlo rozvinúť v tme.

Špecifikácie:

Materiál: LED

Farba: priehľadná farba

Farbu svetla: teplá

Obsah Balenia:

2 x Slnečné Svetlo

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Certifikácia ŽIADNE
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty