Prášok Spreju, Silikónové Puzdra Prášok Zásobník Prázdny Prášok Kontajner Pre Kaderníctvo, Odolný Čierny Prach, Postrekovač Pre Lo

€4.47 €6.87
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w7846

Prášok spreju, Silikónové Puzdra Prášok Zásobník Prázdny Prášok Kontajner Pre Kaderníctvo, Odolný Čierny Prach, Postrekovač Pre Lo prvotriednej Kvality: Tento prášok sprejová fľaša je vyrobená z vysoko kvalitného silikónu, mäkká a pohodlná, odolná, protišmyková, poskytuje dobrý použiť zážitok pre vás.

Dokonca aj Distribúcia: To spreje prášok rovnomerne a prirodzene, bez zoskupení alebo disarray.Existuje mnoho malých otvorov na hubicu, ktorá umožňuje ovládať správne množstvo prášku úpravou intenzity stlačením fľaše, čím sa znižuje zbytočné plytvanie.

Prenosný Dizajn & Veľkú Kapacitu: prášok spreji je kompaktný a ľahký, ľahko sa prenáša, je ľahké dať do tašky, kufríky, batohy, keď idete von, alebo cestovanie.Má kapacitu 30 gramov, dostatočne veľké na to, že nebudete musieť neustále dopĺňať.

Ďalšie Funkcie: Naše spreji nie len môže šíriť prášok rovnako, ale tiež môže udržať prášok suché a vyhnúť bakteriálne infekcie.To je naplniteľné a opakovane, môže byť použitý na dlhú dobu.

Multi-Účel: prášok dávkovač fľaša môže byť použitý na telo prášok, mastencového prášok, lesk, koreň Stlačte tlačidlo hore prášok, vôňa prášok a tak ďalej, ideálny pre domáce a kaderníctvo použitie.

Farba: Čierna

Vyrobené z prémiový silikónový materiál, ekologických a hygienických, trvanlivý a je opakovane použiteľný.

Ideálna veľkosť je ľahké na nosenie v ruke a zároveň poskytuje veľkú kapacitu.

Distribuuje prášok rovnomerne, a môžu byť kontrolované množstvo prášku nastavením tlaku na fľaši tela.

Je to jednoduché nosiť pri cestovaní, môžete uložiť akýkoľvek druh prášku ako dieťa prášok, mastencového prášok, atď.

Ako Používať:

Krok 1: Nalejte prášok do fľaše.

Krok 2: Align dýzy s ústie fľaše.

Krok 3: Stlačte dole tryska s rukami.

Špecifikácie:

Materiál: silikón

Veľkosť: 10.3 x 4,5 x 1,5 cm

Čistá Hmotnosť: 47g

Balenie Obsahuje:

1* Prášok Sprejová Fľašu

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Počet Kusov Jedna Jednotka
Pôvod Kontinentálna Čína
Položka Druh Fľašiach
Môžete si to

Príbuzné produkty