Rolling Výška Uhol Nastaviteľný Notebook Gauč, Stôl Overbed Potravín Zásobníka Stojanu Strane Konci Tabuľky Prenosný Počítač, Mobilný Stojan

€62.85 €161.14
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w81025

Kategória:

Rolling Výška Uhol Nastaviteľný Notebook Gauč, Stôl Overbed Potravín Zásobníka Stojanu

Popis

Tento notebook notebook stojan je vyrobený z triedy E1 farby-free hustota dosky.Prísne vybraného materiálu je viac odolný.

Na humanized dizajn vám poskytuje pohodlnejšie skúsenosti.Jeho výška a uhol sú nastaviteľné potrebám viac ľudí.

Kľúčové Vlastnosti

Zvolený Materiál: Tento notebook notebook stojan je vyrobený z 15 mm E1 triedy farby-free hustota dosky a Jej držiaky sú vyrobené z vysoko kvalitnej uhlíkovej ocele.Prísne vybraného materiálu je viac odolný.

Vysokú Prispôsobiteľnosť: notebook notebook stojan je možné použiť horizontálne a možno sklopiť do pravého uhla. 360 stupňov otočná dizajn môže spĺňať rôzne požiadavky.

Humanized Dizajn: Obe zaoblené arc design a nastaviteľná výška funkciu pracovnej plochy sú veľmi ergonomický, takže máte viac pohodlný zážitok.

Samostatná Doska Design: tabuľka sa skladá z veľkej tabuli a malé dosky.Malé rady môže byť zložené, tak ho môže uspokojiť potreby viac ľudí.

Bezpečné: používa vysoko kvalitné ekologicky šetrné - panely, farby bez liečby je viac zdravé a šetrné k životnému prostrediu.

Jednoduchý Presun: Tento počítač stolový stojan je vybavený štyrmi univerzálne kolesá, takže sa môžete pohybovať ľahko.

Ľahko sa Čistí: stola je vyrobená z high-kvalitné dosky, ktoré sú thornless a hladký, ako aj povrch stojan je maľované, takže povrch je veľmi hladký.Preto stačí len opatrne ju utrite vlhkou handričkou.

Jednoduchá Inštalácia: môžete jednoducho nainštalujte ho bez väčšej námahy a času, pretože jeho jednoduchou štruktúrou a kompletné inštalačné nástroje.

High-kvalitné Služby: Budeme tiež poskytnúť vám vysoko kvalitné pred-predaj a popredajné služby zdarma.Ak narazíte na akýkoľvek problém, prosím neváhajte a kontaktujte nás, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

Podrobnosti

Rukoväť Dizajn: Tam sú dva úchyty na stojan pod ploche počítača, môžu byť použité na upraviť a opraviť výšku.To môže uspokojiť potreby dospelých a deti.

Deflektoru Dizajn: desktop má ozvučnice dizajn na oboch stranách tak, že nebudete musieť starať o umiestnenie položky, ktoré možno ľahko pošmyknúť off.

Aplikácia

Je Vhodný do spálne, obývacej izby, štúdia, office, atď.To môže byť používané ako jedálenský stôl, štúdia tabuľka, kancelársky stôl, počítač, pracovný stôl, atď.

Špecifikácia

Materiál: Farba-free Hustota Doska + Uhlíkovej Ocele

Farba: Biela

Brutto Hmotnosť: 6 kg/lbs 13.23

Veľkosť balenia: 65*45*9 cm/25.59*17.72*3.54 palec

Package Zahrnuté

1*Notebook Notebook Stojan

Všetky Príslušenstva pre Montáž

Poznámky

Prosím, aby pre mierne farebný rozdiel vzhľadom k streľbe svetla a 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie a uistite sa, že vám nevadí, že pred objednaním.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Položka Šírka 15.75"
Materiál Farba-free Hustota Doska + Uhlíkovej Ocele
S Valčekmi Áno
Pôvod Kontinentálna Čína
Izba Home Office/Štúdia
Farba Biela
Špecifické Použitie Počítačový Stôl
Štýl Moderné
Druh Školský Nábytok, Počítačový Stôl
Montáž Voľne Stojace
Položka Hmotnosť 6kg/13.23lbs
Položka Dĺžka 15.75"
Funkcie Nastaviteľná výška
Tvar Tvaru L
Všeobecné Použitie Obchodný Nábytok
Položka Výška 25.59-37.4"
Môžete si to

Príbuzné produkty