Nastaviteľné Úložné Zásuvky Delič Zaťahovacie Plastové Zásuvky Oblasť Držiteľ Domácnosti Skladovanie Clapboard Kuchyňa Organizador

€15.80 €31.60
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w8300

Odrážky:

1. Silný a robustný: Tieto transparentné ABS, zásuvka deliče sú silné a pevné, bez zápachu, a je opakovane použiteľný.Sú bezpečné a spoľahlivé, oteruvzdorné a jednoduché nastavenie, aby sa zmestili všetky zásuvky veľkosti.Len snap ich na svoje miesto a užívajte si elegantné a organizovaný priestor.

2. Horizontálne alebo vertikálne nastavenie: S týmito nastaviteľné zásuvky deliče, môžete triediť a kombinovať predmety vytvoriť samostatné šuplíky pre rôzne kategórie.Ušetrite miesto a majte vaše zásuvky upratané tým, že je vertikálne alebo horizontálne.

3. Viacúčelový Organizátor: Či už sa potrebujete upratať do vášho štúdia police, kuchynské nádoby, zásuvky, kúpeľňa kozmetické šuplíku, alebo deliace priehradky, tieto nastaviteľné priehradky vám môžu pomôcť vytvoriť nastaviteľné priehradky pre všetky položky.

4. Rozšíriteľný na oboch stranách: Tieto zásuvky deliče môže rozšíriť z 27.5 cm-52 cm, čo vám umožní prispôsobiť ich zásuvky rôznych veľkostiach a šírkach.Oni sú tiež rozšíriteľný na oboch stranách pre extra pohodlie a flexibilitu.

5. Jednoduchá Inštalácia: Žiadne vŕtanie, je potrebné, stačí použiť obojstranné pásky na prilepenie a opraviť deliče na vašej zásuvky.Opraviť ich v minútach a organizovať vaše zásuvky s ľahkosťou.

Popis:

Získajte organizované s našimi silný a robustný nevyžiadanej zásuvky deliče!Vytvoriť samostatné šuplíky pre vašu kúpeľňu essentials.Naše deliče prispôsobiť zásuvky rôznych veľkostiach a sú jednoduché na inštaláciu.Rozlúčiť sa neporiadku a dobrý deň, na čistotu.

Špecifikácia:

1. Názov produktu: multifunkčná oblasť rada

2. Materiál: ABS

3. Farba: Transparentná

4. Veľkosť produktu: Krátke veľkosti 27,5*8 cm/10.8*3.1 v; Pretiahol veľkosť: 52*8 cm/20*3.1 v

Balenie Zoznam:

Delič x 4

alebo

Dividerx 6

alebo

Delič x 8

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu nastaviteľné zásuvky deliče
Použitie Nástroje
Funkcia Eco-Priateľský
Druh Úložné Zásuvky
Môžete si to

Príbuzné produkty