Zips Uzavretie Študentov Veľkú Kapacitu Make-Up Taška Papiernictvo Organizátor Odolné Roztomilý Ľahko Čistiť Prenosné Puzdro Na Ceruzku, Multi Layer

€4.59 €5.95
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w89226

Kategória:

Popis:

【Odolný Materiál] vyzýva Našich ceruzky, puzdro je vyrobené z Oxford látky, ktorá je trvanlivé, odolné proti poškriabaniu a škvrnám, ľahko sa čistí a má veľký zips pre dlhú životnosť.

【Multi-Layer Úložný Priestor] vyzýva Tam je úložný priestor v prednej strane, ktoré môžu byť rozbalený na 90 stupňov.Tam sú dve vrstvy oka oddelení, na jednej strane môžu mať niektoré malé objekty, a na druhej strane prichádza s držiak na pero na uloženie 3-8pcs perá.

【Veľkú Kapacitu] vyzýva stredná vrstva má veľké otvorenie dizajn, ktorý je výhodnejšie vziať, a môže držať asi 40 perá.Je tu ďalšia vrstva úložný priestor v zadnej, pre malé grafické efekty ako hosťovská izba a úvahy.

【Pekné Darčeky] vyzýva je vhodný pre deti, ktoré idú do školy, tak, že môžu mať skladovanie vrecko na uloženie potreby kancelárske potreby pre svoje štúdium, a to môže byť aj vzhľadom na rodinu a priateľov, ktorí potrebujú mať veľa drobných predmetov do práce.

【Široký Aplikácie] vyzýva Nie len môže byť použitý ako papiernictvo úložný vak, to môže byť tiež použitý ako úložný vak pre uloženie kozmetiky a make-up štetce, a môže tiež uložiť niektoré diela, atď.

Špecifikácia:

Materiál: Oxford handričkou

Farba: slonová kosť, modrá

Funkcia: nepresakuje, odolné

Veľkosť(cca.): (L x W x H)21 x 8 x 10.5 cm/8.27 x 3.15 x 4.13 palec

Package Zahrnuté:

1 ks x peračník

Poznámka:

1.Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2.Nechajte 1-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Názov Značky Hinmay
Materiál Textílie
Pôvod Kontinentálna Čína
Veľkosť Other
Použitie Školy A Úrady
Novinka No
Číslo Modelu peračník
Druh Ceruzka Taška
Môžete si to

Príbuzné produkty