Príbory Mozgov Držiak Na 2 Priehradky Kuchynské Príbory Držiak Na Stenu Príbory Priehradky Na Panvici Škrabka Vidlička, Lyžica Nožnice

€16.19 €32.39
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w9009

Udržať vaše príbory organizované v štýle s náš stenu stojan!Navrhnuté s jedinečným mokré/suché, oddelenie funkcia, tento modul zabezpečuje, že vaše náradie pobyt v nedotknutej podmienky.Na diatom ooze rada absorbuje prebytočnú vodu, zatiaľ čo odnímateľný barel robí čistenie vietor.S lepidlo podklad, tento stojan je jednoduchá na montáž a pridá nádych elegancie žiadnej kuchyni!

Špecifikácie:

Názov produktu: Nástenné stojan na príbor

Materiál: PET, žehlička

Farba: priesvitný biely

Veľkosť produktu: o 22*8*16.5 cm/8.66*3.15*6.5 palcov

Hmotnosť výrobku: o 525g

Balenie Zoznam:

1pc*Príbory holde

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Kreatívny Dizajn: Priesvitné elektrolyticky pokrývajú kovový rám s potopenie dizajn zabraňuje triešti a hrdzaveniu vaše potreby.Maximalizujte svoj kuchynský priestor s našimi Riadu Držiteľa.

2.Vody, Odstraňovanie Organizátor: Tento riadu držiteľ funkcie diatom ooze doska, ktorá absorbuje prebytočnú vodu z vášho riadu a jednotné vyplavovanie otvor v dolnej časti, ktorá zabraňuje vode stagnácia na pracovnej ploche.

3.Kreatívne Skladovanie: Tento riadu držiteľ funkcie na stenu príbory stojan, ktorý vám umožní ušetriť miesto a udržujte vašu kuchyňu organizované.To má veľkú kapacitu a nezávislý dvojitý valec dizajn, ktorý umožňuje mokré a suché oddelenie vaše náradie.

4.Pohodlné Riešenie: Jednoducho montáž tohto riadu držiak na kuchynské steny s jeho lepidlo podklad, nie je potrebné vŕtať otvory.Svoju vysokú nosnosť poskytuje bezpečnosť a stabilitu, zatiaľ čo jeho príbory mozgov držiteľ drží náradie suché a čisté.

5.Jednoduchá Údržba: Zabezpečiť poriadok bez pultu s týmto príbory, držiak.Jeho odnímateľný barel je možné jednoducho opláchnuť čistou vodou, takže je ľahko čistiť a udržiavať organizácie vo vašej kuchyni.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál PE
Môžete si to

Príbuzné produkty