Transparentné Poznámok Index Karty Samostatne ashesive Poznámka Papier pre Kalendár Dropship

€1.95 €2.91
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w92648

Funkcie:

OOTDTY

VALUE PACK.Balenie Obsahuje:

8 podložky farebné priehľadné poznámka papierové podložky(50 Listov/Pad); 200 ks farebné index vlajky (20sheets/pad).Tieto viditeľné poznámok papiere sú široko používané v kancelárii, školy, nemocnice, knižnica, sklad, atď.

TRANSPARENTNÉ POZNÁMKA PAPIER.Tento jasný poznámok papiere sú nepremokavé a re-stick, čo je výhodné pre vás, aby sa poznámky a dôležité miesto pri čítaní, písaní, štúdiu alebo práci.

JEDNODUCHÉ KLASIFIKÁCIE.Tieto pozri prostredníctvom poznámok a index karty má 5 rôznych farbách.Môžete označiť a klasifikovať rôzne súbory, dokument s rôznych farebných poznámok a indexové karty, takže súbory ľahšie nájsť a zlepšenie vašich pracovných alebo učenie produktivity.

MULTI-FUNKČNÉ. 3x3Inch poznámok, funguje skvele ako poznámky papier, knihy stránke známky, index menovky, uvedomte si, vlajky, záložky, biblia, indexové karty, čítanie nálepky, indexu dokladu štítky, atď.

SILNÉ LEPIDLO.Šetrné k životnému prostrediu, PET poznámka papier, nepremokavé a zapisovať.Odporúčame, ceruzky a perá.Silné lepidlo, môže byť ľahko pri montáži vlepí na papier, kov, plast, sklo, atď.Skvelé pripomienky na učebnice, kalendár, plánovač, notebook, súborov, priečinkov, počítač, refrige, atď.

Špecifikácie:

Farby: Biela

Veľkosť: Cca. 7.5x7.5 cm/2.95x2.95in

Materiál: PET; Priľnavé

Hmotnosť: Cca. 100g

Balenie Obsahuje:

1 Balenie Poznámok Index Karty

Poznámka:

TEPLÉ TIPY: TÁTO POZNÁMKA PAPIER DÁVKA NIE JE VHODNÝ PRE PLNIACE PERÁ, GÉLOVÉ PERÁ, LIQUID-INK-PEN, FAREBNÉ MARKER PERO, ATĎ.

1.Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie.uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Značky superior
Môžete si to

Príbuzné produkty