Silný 63W Duálne Porty USB-C Auto Nabíjačka s Výkonom Označenie a Prepínač, 12V 24V PD3.0 / QC3.0 Rýchle Nabíjanie Adaptér DIY KIT

€16.94 €22.59
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w9532

Kategória:

ČO MÔŽETE ZÍSKAŤ?

Nabíjanie viacerých zariadení naraz: S jedným PD maximálne 45 w Typ výstupu-C port a jeden QC3.0 18W výstup portu USB môžete nabíjať dve zariadenia naraz, ako telefón a tablet, alebo vášho partnera telefón a vlastné.

Vysoký výkon: Na maximálne 45 w, tento napájací adaptér prináša 3x rýchlejšie nabíjanie rýchlosti, aby sa vaše zariadenia napájané a pripravený ísť.

Univerzálny kompatibilita: Tento adaptér je kompatibilný so širokou škálou vozidiel vrátane motocyklov, automobilov a iných typov 12-24V vozidiel.

Jednoduchá inštalácia: Tento DIY napájací adaptér je jednoduchý na inštaláciu, čo je skvelá voľba pre každého, kto sa chce pridať plnenie schopnosti, aby ich vozidlo bez toho, aby museli najať profesionálne.

Kompaktné a ľahké: Tento adaptér je navrhnutý tak, aby kompaktný a ľahký, takže to nebude trvať až príliš veľa priestoru alebo pridať príliš veľkú váhu vášho vozidla.

Real-time nabíjací výkon označenie: Tento napájací adaptér funkcie v reálnom čase nabíjací výkon údaj, takže môžete ľahko sledovať stav nabíjania vášho zariadenia.Keď sa nenabíja, to tiež naznačuje, vstupné napätie, aby monitorovania zdravia batérie.

Odolné a dlhotrvajúci: Vyrobené z vysoko kvalitnej Hliníkovej Zliatiny materiálov, tento napájací adaptér je postavené na posledný, takže sa môžete spoľahnúť na to, aby vaše zariadenia nabitá pre nadchádzajúce roky.

Bezpečné a spoľahlivé: vstavané bezpečnostné prvky, aby sa zabránilo prebíjanie, prehriatím a skratom, môžete použiť tento sieťový adaptér, s dôverou, s vedomím, že vaše zariadení a motorových vozidiel sú chránené.

1 Recenzie

  • img
    Kupujúci
    2023-12-11

    Najlepšie komunikácie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Moc Von 63W
Pracovné Napätie 12-24V
Napätie 24V
Názov Modelu USI-MCW11S
Pôvod Kontinentálna Čína
Kompatibilné Zariadenia iPhone Série 14 Pro / 14 / 13 / 12 / 11 / X / Max, Huawei, Xiao, OPPO, VIVO, Samsung atď.
Farba tela Čierna
Špeciálne Funkcie PD3.0 Super Rýchle Nabíjanie
Výstupný Výkon PD maximálne 45 w + QC 18W Inteligentný
Názov Značky ursuniot
Položka Hmotnosť 0.1kg
Druh Materiálu zliatiny hliníka
Položka Druh Káble, Adaptéry & Zásuvky
LED displej farba modrá, červená, zelená
Kompatibilné Vozidlá Autá, motocykle, RVs, Vozíky, lode
Môžete si to

Príbuzné produkty