Lepidlo Na Stenu Sticky Háčiky Žiadne Vŕtanie Háčiky Na Šaty Pre Kúpeľňa Sticky Háčiky Bez Poškodenia Steny Skla Dverí Kovové Pre Slnečné Okuliare, Klobúk

€5.29 €10.59
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w9612

Odrážky:

1.Jednoduchá Montáž: Montáž svoje háčiky v priebehu niekoľkých minút, bez akýchkoľvek dodatočných nástrojov alebo vŕtanie.Jednoducho lúpať ochranný film a ich pripojenie na všetky hladké povrchy.Žiadne zváranie potrebné, takže môžete ľahko nainštalovať sami.

2.Efektívne Riešenie: Tieto lepidlo na stenu sticky háčiky ponúkajú elegantný a elegantné riešenie pre váš závesy potreby.Kompaktná veľkosť, ktorá šetrí priestor, zatiaľ čo heavy-duty lepidlo drží sa vaše položky bezpečné.Plus, štýlový dizajn dopĺňa akéhokoľvek interiéru.

3.Pevná Podpora: Vyrábal s verným polystyrénu materiálu, naše sticky háčiky sú ľahké, pevné a odolné.Bezpečne držať ťažká váha bez wrecking vaše steny.

4.Univerzálny Dizajn: Naše lepidlo na stenu sticky hákov zabezpečenie rozšírenej organizácie pre váš domov alebo podnikania.Tieto multifunkčné háčiky môžete bezpečne držať čiapky, uteráky, tašky, kravaty, oblečenie, nohavice, okuliare, kľúče a ďalšie.Sú jednoduché na inštaláciu a odstránenie bez zanechania akýchkoľvek doľava alebo poškodenie.

5.Všeobecne Platné: Zavesiť položky ľahko v akejkoľvek miestnosti s našimi lepidlo na stenu sticky háčiky.Navrhnuté pre prácu na povrchy, ako sú steny, spálne, keramické dlaždice, sklo, kuchyňa, obývacia izba, dvere, kúpeľne, toalety a ďalšie.Sú jednoduché na inštaláciu a neopustím všetky zanechal.

Organizovanie vašej kuchyni ako profík s našou silné lepidlo samolepiace háčiky.Kľúčové funkcie jednoduché na inštaláciu a vyrobené z odolného polystyrénu materiálu viac neporiadok alebo zmätok.

Špecifikácia:

Materiál: Polystyrén

Veľkosť produktu: (cca.)5.5*5.3 cm/2.17*2.09 palcov

Balenie Zoznam:

4pcs * Kúpeľňa Hák pre Sprcha

alebo

8pcs * Kúpeľňa Hák pre Sprcha

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Č. Háčikov 8
Môžete si to

Príbuzné produkty