Najnovšie Mužov Vyhovovali Sady Svadobné Zvyk Luxusné Sako Nohavice Dva Kusy Denne Bežné Party Fashion Dvojité Breasted Mužské Oblečenie

€66.15 €110.25
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w9729

Kategória:

Drahý priateľ:

Boli sme zapojení do navrhovania, výroby, predaja a servisu pánske obleky pre mnoho rokov.Ponúkame klasické menswaer navrhnutý tak, business attires a smart casaul nosí.Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akýkoľvek problém.Prajeme vám šťastný nakupovanie!!!

Tabuľka Veľkostí:

Štandardná veľkosť grafu len znamená čistý oblek veľkosti merania, nie telo merania .Prosím, porovnajte si to s vaším nosenie obleku.Ručné meranie bude mať rozpor cca 1-3 cm.Ponúkame vlastnú službu pre tento oblek:

Ak potrebujete vlastnú veľkosť ,prosím, pošlite tieto body merania na náš zákaznícky servis, Prosím, uistite sa, že tieto body merania sú správne ,je veľmi dôležité (Pravítko blízkosti pokožky tela pri meraní, výstavné bude šiť 8-12 cm väčšiu mieru bunda hrudníka merania na vaše telo hrudníka merania) :

A:výška (od vrchu hlavy až k podlahe)

B:hmotnosť (ťažkosť osoby)

1. rameno

2. rukáv dĺžka

3. hrudník

4. brucho

5. nohavice pás

6. boky

7. bunda dĺžka

8. nohavice dĺžka

9. stehna

10.ďalšie požiadavky: ako je rukáv manžety,nohavice dole,farba ,slim alebo voľné,vesta, dĺžka a tak ďalej.

Prosím, uistite sa, že tieto body merania sú správne ,to je veľmi dôležité.(Pravítko blízkosti pokožky tela pri meraní,výstavné bude šiť 8-12 cm väčšiu mieru bunda hrudníka merania na vaše telo hrudníka merania)

Prosím, Poznámky:

A. Vyhovovali neobsahuje žiadne príslušenstvo, ako sú kvetiny,klobúk ,viazanka, motýlik, Brošňa, corsagecrutch etc (ak sa tieto doplnky ukázať na obrázkoch).

B. Farby sa môžu líšiť v závislosti od rôznych CRT a LCD obrazoviek.nemôžeme zaručiť, ktorá farba našich produktov bude presne rovnaké s fotografiami, ktoré ste videli.

C. Budeme sa snažiť, aby váš online nákup, ako príjemné je to možné, ak máte akékoľvek problémy, neváhajte sa na nás obrátiť!

D. www.gsm-repeater.sk Štandardná Doprava: 15-90 Dní.Ak potrebujete položka naliehavo ,prosím, zvoľte rýchly spôsob dopravy, ako DHL ,Fedex ,TNT ,UPS .Potom, kontaktujte náš služby zákazníkom ak chcete potvrdiť.

E., Pretože kupujúci krajiny colné daň nie je isté ,tak to nie je zahrnúť do ceny objednávky .O colnej politiky, prosím, zavolajte colné prijímajúcej krajiny, ako sa opýtať.Ďakujeme!

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Uzavretie Typ Jediný Breasted
Materiál Iné, Polyester
Platné Sezóny Štyri Ročné Obdobia
Pohlavie Muži
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Štýl Smart Casual
Platné Scény FIRMU
CN Guangdong
Položka Druh obleky
Nohavice Uzavretie Typ Zips Lietať
Pôvod Kontinentálna Čína
Fit Typ chudá
Môžete si to

Príbuzné produkty