Underbed Skladacie Skladovanie Bin s Rukoväť & Zips Organizátor Box pre Beddings Paplóny Vankúše

€7.85 €10.61
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w9970

wzpi Skladacia Underbed Oblečenie, Tašky Dvojité Zips Uzavretie Úložný Box pre Beddings Paplóny Vankúše wzpi

Popis :

Funkcie:

Materiál: underbed skladovanie nádoba je vyrobená z prvotriednej kvality netkanej textílie a PVC.To je vnútorný úložný vak bez kovový držiak, ktoré môžu byť zložené voľne ak chcete uložiť viac priestoru.

Dvojitý Zips Uzavretie: skladovanie taška má hladký dvojité zips dizajn, ktorý sa dá ľahko posunúť po ukončení, keď ju použijete.Používa sa na dlhý čas.

Skladacie Dizajn: Jednoduchá montáž, keď sa používajú, štandardné kocka môže byť použitý ako zásuvky, ľahko vytiahnuť na prednej rukoväti, (a; Ľahko zložiť, ak sa nepoužíva, nezaberá priestor, ľahko sa prenáša.

Široko Používané: Oblečenie skladovacie boxy sú široko používané v herne, detské izby, skladovacie priestory, práčovňa priestory, atď., a môže byť tiež umiestnený na police, kuchynské steny, podlahy, stoly, atď.

Po-predajný Servis: Ak je nejaký problém s našich produktov, prosím kontaktujte nás najskôr, máme pre vás riešenie v najrýchlejšom čase.Tak prečo nie skúsiť to?

Špecifikácia:

Mateiral: netkanej textílie a PVC

Model: Chidori Mriežky, Lucerna, Šedá

Poznámky: Prosím, aby mierne odchýlky vo veľkosti vzhľadom na ručné meranie a osvetlenie vo fotografii môže viesť k rozdielom vo farbe, ako v reálnom.

Balenie Obsahuje :

1*skladovanie taška

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty