Batoľa Basketbalová Obruč Mäkké Dart Board Deti Handričkou Basketbalová Obruč 2 V 1 Skladacia Prenosný Multifunkčný Školenia Hračky Pre Chlapcov

€7.15 €10.22
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w9993

Kategória:

Hľadáte niečo mäkké, bezpečné a zábava pre vaše malé dieťa?Pozrite sa na naše Batoľa Basketbalová Obruč Krytý!Prichádza s 2 basketbalu, zábavné počítanie hry, a dokonca sa dostane viac náročné a zaujímavé ako vaše dieťa rastie.Ideálny na Vianoce alebo na každú príležitosť!

Špecifikácia:

Materiál: ABS+tkané oka

Brutto hmotnosť: cca 300 g

Veľkosť balenia: (cca.)25.8*16.5*3.8 cm/10.16*6.5*1.5 palcov

Balenie Zoznam:

1*cieľovej platničky

2*basketbal

6*1*Čerpadlo

1*Háčik

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Flexibilné a Prenosné: Tento dart board pre deti je vyrobený z tkaniny materiál, ktorý je mäkký a veľmi ľahký.To môže byť zavesený kdekoľvek s háčika a prichádza s, ktoré sú bezpečné a ľahko hodiť.Môžete tiež zložiť ľahko nosiť so sebou, nech ste kdekoľvek.

2.Zvýšenie Fyzickej Zručnosti: Tento dart board pre deti je určené na výkon, flexibilitu a presnosť, ako aj hand-eye koordináciou.Je tiež prichádza s dve lopty a jednoduchý basketbal vŕtať, ktoré je vhodné pre deti do praxe.

3.Učenie Robil Srandu: Naše Dart Board pre Deti poskytuje jedinečný spôsob, ako vzdelávať deti!Cez zábavné počítanie hry a zobrazenie obrazovky pokrok a odskakujú, deti môžu master ich počítanie zručnosti pri zapájaní sa do jednej hry alebo skupiny súťaží.S minimálne 3 hráči, táto hra je určite na podporu učenia a aby to príjemný zážitok!

4.Všeobecne Platné: Tento dart board pre deti poskytuje zábavu a interaktívny spôsob, ako súťažiť s rodinou a priateľmi.Pestrý a vzrušujúce dizajn dodáva novú úroveň výzvou a záujem, takže je vhodný prakticky pre všetky príležitosti kdekoľvek v interiéri alebo vonku.Na široké uplatnenie tejto hry zaisťuje, že sa vaše dieťa môže hrať kedykoľvek a kdekoľvek, a majú veľa zábavy.

5.Dobré pre Darček: Nech vaše deti užite si hodiny smiech s touto vzrušujúce terč, kompletný s mäkké šípky a farebné ciele.Budú milovať ju ako darček na Vianoce, narodeniny, Halloween, a akýkoľvek iný festival.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty