Kajak Nápoj Držiteľ Paddleboard Kajak Nápoj Držiteľ Lano Pripevnené Nápoj Držiteľ Bazén Float Plávanie Strany Nápojov, Držiak Na Príslušenstvo

€0.48 €0.69
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w10284

Kategória:

Popis:

Materiál : Plast

Veľkosť:10.79*10.49 cm/4.25*4.13 v

Balík obsahuje:

1 x Kajaku Držiak na Nápoj

Funkcie:

1,Pohodlné a Stabilné:Ourpaddle dosky príslušenstvo sú vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, ktoré zabezpečia pohodlné uchopenie a pevné inštalácie.Môžete držať poháre, fľaše s vodou, alebo iným nápojom kontajnerov na vašej kajak a nestarať sa o nich posuvné alebo sklápacie.

2,Multi-funkčný Dizajn: nielen, že si môžete umiestniť piť kontajnerov, pádlo doska držiak má tiež multi-funkčný dizajn.Je vybavený extra skladovanie sloty pre malé predmety, ako sú mobilné telefóny, kľúče, rybárske háčiky,atď.takže je ľahké pre prístup kedykoľvek, keď ste bazénik.

3,Ľahký a Odolný:Naše kajaku držiak je navrhnutý s ľahký, ktorá nebude zvyšovať záťaž vašej lode.Má tiež dobrú odolnosť vydržať vonkajšieho prostredia a poskytne vám s dlhodobo spoľahlivé použitie.

4,Rýchla Inštalácia:pádlo rada nápoj držiteľ ponúka jednoduchý a ľahký-k-použitie inštalačný systém, ktorý nevyžaduje žiadne ďalšie nástroje, alebo komplikovaných krokov.Všetko, čo musíte urobiť, je zabezpečiť ju na správne miesto na vašej kajak a ste hore a beží v žiadnom momente.

5,Všeobecne Uplatniteľných:Naše paddleboard držiak je vhodný pre všetky typy kajaky, či sú použité pre rekreačné bazénik alebo odbornej vodné športy.To môže poskytnúť pohodlné riešenie pre skladovanie nápojov, vaša vodné aktivity viac príjemný a pohodlný zážitok.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Značky Gmarty
Môžete si to

Príbuzné produkty